1267
★ Реальний чоловік.
Багато жінок кажуть: «Я хочу, щоб чоловік поруч зі мною». Однак вони самі часто не можуть формувати, що це повинно бути. Звісно, не всі чоловіки супермені, і вони абсолютно різні, але можна виділити якості так необхідно жінкам, непарно достатньо. Це характер риси і суть особистості, що робить чоловіка чоловіком. Для реальних.
Реальний чоловік завжди знає, що він хоче. Він має мету і знає, як його досягти. Він має можливість попередити правильність і не витрачає час на бездіяльність. Він розуміє, що він потребує фінансової стабільності, сім'ї та улюбленого бізнесу.
Такий чоловік дійсно сильний, і не тільки фізично. Він сильний в духі, ніколи не скаржаться або скаржаться, не підозрюючи. У прийнятті рішень він стежить за ними, при необхідності показує гнучкість і адаптацію до обставин. Він не боїться визнати, що він не виправда і коригує своїх помилок якомога швидше. Його слова завжди рівні своїх дій. Він без слів і зарезервований. Він завжди відповідальний за себе і сім'ю.
Захищаючи інтереси родичів і друзів. Його сім'я не тільки дружини і діти, але і батьки, брати і сестри. Вони знаходяться під надійним захистом.
Він ніколи не поширює чутки. Він ніколи не може похвалитися або говорити про дрібниці. Він не бере участі у свічках і не дає оцінок для однодумців.
Він завжди зберігає свої обіцянки. Він не говорить занадто багато, щоб він не зловив на своєму слово. Якщо він не може зробити щось, він просто не робить обіцянку. Заслужений йому дорогоцінний час, ніж гроші і час.
Він є рольовою моделлю, навіть якщо він не хоче. Він імітує дітей, його влада непереборна на робочому місці. У той же час він не розбивається на кожному куті, що він є найважливішим, але встановлює приклад його діями.
Він здатний керувати фінансовими ресурсами, так що капітальні багатоповерхівки. Він не просить боргу і завжди заробляє себе.
Він завжди добре занурився, але не жіночний. Він обережний, обережний і суворий. У той же час абсолютно не помпезно. Навпаки він доброзичливий і відкритий для людей. Його впевнений і рішучий вигляд приваблює позитивних людей і є основою його благополуччя.
З такою людиною не складно стати справжньою жінкою.