722
Найпоширеніші звички жінок (читати далі)
Дивитися серію і падає, і варто переключатися до футболу, відразу прокидається вгору і шаути: «Я переглядаю!»
Зносостійкі колготки, він стрибає і намагається піднімати себе в них, як Барон Мунгусен.
Може вбити багато часу і грошей на нарощування нігтя, потім один, щоб розбити і загнати всі вечірні.
Він чатує на телефоні годин - навіть коли ви ви витягуєте його з розетки, вона все ще буде тріщина сорок хвилин.
Якщо ви знаєте, що подорож з дому для гостей займає 45 хвилин! Її відповідь 18:30!
Він змінює одяг як мінімум за кілька разів після того, як він сказав: "Дуже, я готовий!"
Дуже швидко розтушувати ножі.
Завжди відстає за трамваєм.
Ведуться ведучі плани п'ятнадцять хвилин до того, як ви їдете в риболовлі.
Коли ви працюєте, тому що ви пізно, запитує її, щоб очистити її черевики швидко.
Як можна піти в магазин для хліба і провести сімсот рублів? І забути купити хліб.
Ви просто придбали Спорт Експрес, ви просто пішли в туалет з ним, і він вже очищений риби або буряка!
Завжди вішуючи чоловічі шкарпетки в пральній машині.
Починає сміятися, навіть якщо ви не закінчили розповідати жарт. А коли ви робили розмову, він каже: "Що таке?" або "Що він?"
Нечітки з феном для волосся під час футболу.
Або під час матчу він сидить з фразою: "Нехай, поговоріть мені, что?" І під час "Дім-2" - ніколи.
В цілому, коли вона показує футбол, вона має два речі, щоб зробити: один направо телевізора, інший зліва.
А коли вони втрачають, вони запитують вранці, як вони грають.
Він додав, «О, я сказав, що ви втратите. й
Майже завжди просить футбол або новини, щоб вийти вниз. Звісно, вона не може чути, як каструлі або вода в раковині робить шум.
Він не забирає стілець.
Це привітна звичаю всі дні народження! І коли і що вона купила з неї одягу. Вони все ще нормальні черевики!
Так, черевики. Черевики і черевики і черевики. Ось легку живоплоту, яка вона не має або яка вже повністю зношена або в якій вона вже погладжує, або що більше не зношуються. Те ж саме стосується шапок, хутряних покриттів та інших нешкідливих.
Снорінг. І критичні дні. І черевики.
Коли ви залишите магазин і починайте машину, вона викликає на своєму стільниковому телефоні і каже: «Зробіть щось інше для чаю!»
Він сказав: «Ви пам'ятаєте який день?» замість того, щоб сказати його.
Болить, якщо вона отримує краватку або шкарпетки на 8 березня
Коли миття кишені ніколи не перевіряється, але якщо одяг повісить на вішалка, обов'язково перевірте всі кишені і більше ніж раз.
Вона регулярно забуває, якщо її чоловік любить, тому вона продовжує просити його про це.