Як один чоловік купити презервативи :

Я пішов в аптеку, купивши таблетки і долею долі свідків невдалої угоди.

Це означає, що людина 50 років в аптеці довгий час дивиться на вікнах, мацо, з боків osiraezzo.

Rainedso, коли люди стали меншими, приходить до вікна і впевнено, якби він був хлопець з чавуну, говорить:

- Подаруйте мені презервативи.

А з щасливою посміханням, що лікує Азза e@lyu, чекаючи на Kada, щоб принести його. Ви йдете! Апотекар не зробив пальцем у відповідь на нього:

до Що ви хочете?

Про нас

- Ну, що, ooh ... er ... каучук, ймовірно, або що вони зроблені з, я не знаю.

Фармаколог!

до Які розміри ви? ?

Впевненість чоловіка залишила обличчя спокійно, англійською мовою. Він сказав, що і очевидно вирішив не оголосити розмір, і сказав:

- Чому я мірю це? Дякуемо!

Аптека:

до Що ви хочете?

Чоловік вирішив. Він чув щось неправильно, тому він сказав,

- Я не отримую. Значення?

Аптека:

- Який смак?

Людина посміхається нервово:

Я пішов в аптеку, не до аптеки! Не їсти їх.

Якось розуміння в очах не знайдено і знову перетворилося на вікно, і спокійно так, практично в шнеку:

- Не пропустіть без смаку.

Аптека виявилася суворою тілкою в цьому плані, не одна м'яз не ламалася на обличчі. На очах тих, хто захований за діоптрійами на FSE "-90" не менше, тому що вона виглядає дуже схоже на щось між бінокулярними і мікроскопом, було таке заспокійливе, що людина вже почала трохи нервувати, розкочуючи пальцями ноги, як школяр. У цій точці його думки були чітко не про e@le. Скоріше, вони були як: "На#fuck мене, ці гандіни ебать!" Відьміть, дайте мені деякий гандоний шат і перейдіть @$is. Розмір сита, смак сита, можливо, я повинен витягнути для смугості і спробувати його відразу, попросити думку інших ебать, що п'ятка ранку я приходжу тут? Я ніколи не збираюся. І це "незад", в білому, сором'язливому, в'яленому, бажали гандіони. З чого, e@at. Смак? Ви не будете їсти, ви не отримаєте до сніфу.

Або після того, як e@li ви можете приготувати гандон і його їсти. З смаком картоплі вирушайте!

Лікар-фармакіст з наступним питанням приніс чоловіка назад до реальності:

до Яка форма ви?

Він був сором'язливим, щоб побачити чоловіка. Незважаючи на те, що не було скляного розділу між ним і фармакістом, ці слова будуть останніми в її житті. Він гістерично гиблів, практично розкочуючи його штани в яйця, перетворюючись на публіку. Сонце:

до Яка форма? Трикутний!!! Що ви думаєте, що ви знаєте, що ви шукаєте? Яка форма? Я хочу, щоб ви вдягнулися!

Він став помітним, що чоловік пропустив і повертає його на вікна, майже шаутінг:

- Дайте мені ганді, так що я можу nai @azzo без страху мандрівника. І я не даю сором'язливого смаку або форми або розміру! Я поставив мій удар, якось! Подаруйте мені будь-яку. Що ближче.

Аптека нездійснена на своїх діоптрій, знову запитує:

- Скільки бабуся ви?

Людина гістерика, контроль загублений:

- Фак! Зайдіть собі, трохи! Захоплення idiot! Давайте мені це знову...

І пішов.

Люди збивалися і сміхалися.