У передмісті допускається маррі до 16 років

р.

У четвер на засіданні Московської обласної думи приймали тільки постійні мешканці регіону - відповідні зміни до регіонального закону "Про порядок та умови шлюбу в Московській області осіб віком від 16 років".

За словами заступника Голови Московської Думи Віктора Єгерєва, особливі обставини, які проживають у віці 16 років, для отримання дозволу на шлюб – це вагітність, народження загальної дитини (діти), а також негайна загроза життя однієї з сторін.

У відповідності з законодавством батьки або опікуни цих осіб повинні написати заяву на губернатора області і прикріпити до нього документи, що підтверджують наявність особливих обставин.

«Зважаючи на нову версію закону, як неповнолітніх, які бажають маррі, повинні бути постійними мешканцями Московської області», - сказав Єгерєв. Раніше за ним обов'язкова вимога до постійної реєстрації в передмісті в законі була відсутня, повідомляє «Інтерфакс».

1) Не зрозуміло: як я знаю, і я можу помилитися, але з особою, яка не досягла віку 16 під законодавством Російської Федерації (що охолоджується, ніж законодавство Міноборони) вважається ріпаком і за логікою щасливого 14-річного даду повинен бути обурений в турі, оскільки без кесу, діти рідко отримують.
2) Зрозуміло, що уряд не піклується про населення не є новинами, і той факт, що є пропаганда, що бджільництво розбиває і породи в будь-який спосіб ... Насолоджуйтеся модними сімейними цінностями, шлюбом та іншими х---і, весіллями та дітьми ще і більше, тому вирішили збільшити рівень народження, щоб використовувати 1 більш невикористаний ресурс. Добрий менеджер сидить там десь. Як виглядає бізнес-оптимізація...