617
Китай бере на котів
Я не знаю, можливо, все просто чути, але я знайшов цю інформацію в декількох джерелах.
Китайський вирішив очистити Пекін котів на Олімпіаду. І не тільки від бездомних, але і від дому. Власники домашніх котів повинні платити 200 юань (багато £14) якщо вони хочуть тримати кота. Більшість, звичайно, не хочеться платити, щоб викинути вихованців на вулиці. Особлива китайська прогулянка вулицями, ловити котів і взяти їх на так звані смертні табори: охороняючі номери поза містом, де кішки зберігаються голодні в крихітних кегах. Тварини швидко хворіють, якщо хоча б одна кішка в кімнаті хвора, відмовляються харчуватися і пити, і повільно загиближуються і в сні. Китайські активісти з питань захисту тварин намагаються вжити певних заходів, але уряд відрізає їх з усіх способів: вони не хочуть ставити котів, щоб спати, щоб вони не страждали принаймні, вони не хочуть (звичайно вони повинні виділяти гроші для цього), тих, хто хоче взяти котів з смертних таборів, двері просто закриваються там: навіть активісти з прав тварин просто не допускаються, хоча вони готові взяти тварин на себе і сплатити податок.
Все це робиться під претекстом, який кішки нібито переносять гельську хворобу. Жителі Пекіна викидають їх з дому, тому що вони бояться отримувати інфіковані. Тим не менш, лікар-педіринголог взяв стільки, скільки 250 кішок, сплачує податок на всі та корми - від його пенсійних та пожертвувань активістів з питань охорони тварин. Жінка вже дуже похилий, говорить, що вона не дає кішок на вулиці, бо вона бояється для них, і в той же час абсолютно здорова - вона не підібрала ніяких страшних захворювань від її пікап.