824
Оприлюднено тюрма Саддама Хусейна
Перший об'єм тритомної книги про життя Саддама Гусеїна може бути випущений цього року.
Ця заява була виконана у вівторок юриста Іраку Халіла Дуламі. Про це заявив Дуламі в інтерв'ю з Агентством
Книга розповідає про життя Саддама Гусейна від дитинства до його виконання.
Дуламі, який очолив групу адвокатів, які захистили Саддам в суді, говорить про те, що три-об'ємна книга буде включати наступне:
понад 2000 сторінок.
Публікація буде включати в себе близько 400 рукописних текстів, написаних Аддамом Гусеїном, його бесідами з Президентом.
Він був адвокатом в ув'язненні США та деталями останніх місяців життя.
Я написав все, що він диктував мені. Я мав пам'ятати, що часто
американці не дозволяли мені взяти з тюрми рукописи Саддама Хусейна, — сказав юрист, який відвідав тюрму.
Колишній Іракський лідер загинув 144 разів.
Перший об'єм буде включати розмови з Саддамом Хусейном під час в'язниці, а другий об'єм буде включати розмови з ним.
рукописні тексти, а в третій - деталі кримінальної справи і процесу в результаті чого він
Він був засуджений за смерть і повісився 30 грудня 2006 року.
Юрист Халілл Дуламі обіцяє, що вступна книга розкрила деякі секрети про життя Саддама Хусейна, але він відмовився сказати, що він говорить про.
На Лондонській арабській газеті Al-Hayat опубліковані вилучення з мемосу цього тижня.
Про це заявив Саддам Хусейна в тюрмі.
У них, зокрема, Саддам Хусеїн говорить про його страх контракту, що передаються статевим шляхом або
СНІД під час карцерації.
Халіл Дуламі підтверджує, що президент Іраку чутливий до особистих питань
Він промив свій одяг в тюрмі і сказав йому нічого про його страх договору СНІДу.
Газета Al-Hayat, в нотах приписується до Саддама Хусейна, пише, що він просить не повісити його
Миття білизни з одягом американських солдатів.
Саддам Гусеїн закликав злочинів проти людства за свою роль у вбивстві 148
Іракські Шиїти у 1982 році, після невдалої спроби засвоєння на президент Іраку.
У грудні 2003 року загинув У.С., через вісім місяців після захоплення Багдаду.
Колишній Іракський президент знайшов у підвалі біля центру міста
Тикрит.
Після цього в тюрмі США в аеропорту Багдад.
Ця заява була виконана у вівторок юриста Іраку Халіла Дуламі. Про це заявив Дуламі в інтерв'ю з Агентством
Книга розповідає про життя Саддама Гусейна від дитинства до його виконання.
Дуламі, який очолив групу адвокатів, які захистили Саддам в суді, говорить про те, що три-об'ємна книга буде включати наступне:
понад 2000 сторінок.
Публікація буде включати в себе близько 400 рукописних текстів, написаних Аддамом Гусеїном, його бесідами з Президентом.
Він був адвокатом в ув'язненні США та деталями останніх місяців життя.
Я написав все, що він диктував мені. Я мав пам'ятати, що часто
американці не дозволяли мені взяти з тюрми рукописи Саддама Хусейна, — сказав юрист, який відвідав тюрму.
Колишній Іракський лідер загинув 144 разів.
Перший об'єм буде включати розмови з Саддамом Хусейном під час в'язниці, а другий об'єм буде включати розмови з ним.
рукописні тексти, а в третій - деталі кримінальної справи і процесу в результаті чого він
Він був засуджений за смерть і повісився 30 грудня 2006 року.
Юрист Халілл Дуламі обіцяє, що вступна книга розкрила деякі секрети про життя Саддама Хусейна, але він відмовився сказати, що він говорить про.
На Лондонській арабській газеті Al-Hayat опубліковані вилучення з мемосу цього тижня.
Про це заявив Саддам Хусейна в тюрмі.
У них, зокрема, Саддам Хусеїн говорить про його страх контракту, що передаються статевим шляхом або
СНІД під час карцерації.
Халіл Дуламі підтверджує, що президент Іраку чутливий до особистих питань
Він промив свій одяг в тюрмі і сказав йому нічого про його страх договору СНІДу.
Газета Al-Hayat, в нотах приписується до Саддама Хусейна, пише, що він просить не повісити його
Миття білизни з одягом американських солдатів.
Саддам Гусеїн закликав злочинів проти людства за свою роль у вбивстві 148
Іракські Шиїти у 1982 році, після невдалої спроби засвоєння на президент Іраку.
У грудні 2003 року загинув У.С., через вісім місяців після захоплення Багдаду.
Колишній Іракський президент знайшов у підвалі біля центру міста
Тикрит.
Після цього в тюрмі США в аеропорту Багдад.