Космічний замовив не мити або вирізати волосся

Смузі з Макіївки протягом 16 років не миють або ріжемо їх волосся, а наш світ вважається бодрістю.

Вони — 52-річний тюнер, реставратор рідкісних фортепіано та 19-річний студент-піаніст — зустріч у 1986 році на зустрічі випускників музичної школи Артемова. За своїми плечима були численні поїздки в гори, в тому числі експедиція до Памірів і, як він запевняє, зустріч з НЛО, членство в астрономічному суспільстві, відвідавши всі основні музеї Союзу, книги філософів і сагів читати на отвори, зустрічі з відомими людьми, десятки віршів власної композиції і цікава робота - іноді мені довелося піти після «смак» фортепіано на морському круїзі. Вона має все наперед, і минуле - 9 класів шкіл і трьох курсів школи. Про нас І з них так зацікавили, що розмова тривала протягом 21 років. Зараз Анатолій Григорович – 73 років, Лариса – 40 років.

Королівський і космічний простір. Шахови живуть в самому серці індустріальної Макіївки, в яку Донецькі потоки неприпустимо. Ми їздимо по вулицях, пов'язаних з банками і бутиками. Я не вірю, що ви можете знайти наших героїв тут. Але скромний будинок з непристойним зеленим парканом все ще знайдено, а в блендері очей ми здавалося б, перевозилися на якийсь різновид timutarakan зразка останнього століття. У XXI столітті повернулися тільки до того, що зустріч ми погодилися на мобільний. «Тв більше секунд і ви не отримаєте тут,» Анотація відірвала з дверцята. «Чи не дайте мені за пізнання? «Ні, це просто план. Повернемося всередину. Чекаємо Вас!

Жінка, після того, як говорячи hello, в темному коридорі підозро заблокує одну двері за мною, а потім інші, веде до слабо освітленої кімнати. Я отримав некомфортний. Особливо коли вони пропонують почати пошук квартири з кімнати, де немає світла на всіх. Стіни тут повністю вішуються з картами-мазами зовнішнього простору - це те, як Лариса називає полотно, пофарбоване вишуканою різнобарвною тканиною. "Не ручної роботи", - сказала вона. - Конструктор був проїзд.

Флеш my camera snatches from the darkness “біла вічність”, “червоний”, “чорний”. Бібліотечний номер – це повно тисяч книг. У залі домінантне місце за фортепіано середини XIX ст. На мій запит Лариса сидить на інструмент, а імпровізація народжується - гра-обсесія. Руки люблять блискавку в повітрі, avalanche звуків перекриває напівтемну вітальню.

Шахович був знайдений вогнем. Новини, що Лариса буде жити з Анатолієм Григоріємовичем, її батьками взяли байонети. І коли молодят покинути свою роботу, що перешкоджає їх зробленню уфології, вони були захоплені. Але з'єднання не повністю зрізати. Після місяця вони приносять консерви і овочі. «Діти, коли це все кінець?» Шахов «оффінги» береться, але в чистоті думок родичів до кінця не вірять. Чи отруюється їжа, перевірте коти. Вони тільки впевнені в продуктах, які купують себе.

Після місяця Шахові переходять на них в магазин, де вони «копують» невеликий пансіонат голови сім’ї. Будинок біля ринку. За словами Анатолія Григоровича, хтось вирішив розширити бізнес і зробити приміщення, дайте їм «червоного роутера». Дотепер він не пробачив, що його обсерваторія з телескопами, бібліотекою на астрономії, і рідкісні ікони були поховані в вогонь. Вогнепальні бородавки приходили до вигнання вогню, а факт існування незвичайної людини і жінки, які дозволяють піти на неймовірну довжину волосся став громадським.

І немає гігієни! Коли 10 років тому, після будівництва ринку, їх водопостачання висушують, вони не скаржаться. Вони почали збирати дощову воду і варити на ній. Вони п'ють. Вони кажуть, що вони п'ють і харчуються один раз на добу. Часто буває - один раз на кілька днів. Сіль мінімальна. З чотири білих хлібних сухарях купували у лютому, половина лостей не закінчувалися. Лариса варить супи, соуси, крупи, картопля, квасоля, буряк, компотів, каву.

Вода не використовується для інших потреб. Одяг за 16 років до тих пір, поки вони обприскують на тілі, змінюючи їх один раз на рік. Ніщо не промивається, навіть посуд. Ні плавання. У той же час - і це найдивовижніше! - ніколи не пішли до лікарів, не купили таблетки. Ви розробили імунітет? Або секрет, що вони спостерігають заміри в їжі, уникаючи продуктів з будь-якими шкідливими добавками? Чи не курити? Шахів навіть мав кафін-бар перед вогнем вішати, в якому спирт «закладений». Тексти пісень, а це означає: Він кладе все, що він думав був шкідливим. - Не пахнуть "Чи ви почуєте щось?" Звісно, я до. Хоча, я повинен сказати, я очікував найгірший. Лариса, в свою чергу, допускає, що вона подразнена запахами дезодорантів і шампунів: «Це хімія, з якої тіло є однією з шкода. й

Р

Вчити голову до волосся. Анатолій Григорійович вирощував бороду майже в два метрах. Щоб не турбувати, він загортає його навколо тіла і зв'язує його. Важко говорити про довжину волосся обох шахів: протягом 16 років вони променували в щільний коктейль. У той час як коси Ларисини були до трьох метрів, вона розчісувала їх. Для носіння такої спинці на голові, за її словами, важко, але вже багато років використовується.

Пара не підкреслить популярну думку, що довгі волосся для спілкування з простором. Це просто те, що вони сказали. Не дозволяйте варіантам іншого життя. “Якщо це було, щоб зупинитися з мною, я відразу ж повертаюся до пилу. З гранати, говорить Анатолій Григорійович. З Лариси він каже: «Це суть мене». І я суть його. Клеймс, що він відчуває його як «погляд – у зовнішній вигляд, випромінювання – при радіації», і називає цей стан мутом. Секс вважається подружжям, щоб бути «здатною зрадою». На телебаченні з’явилася можливість побачити життя. «Все це ЗООУ – Штунований, Осхарашень, Штунований», Ви знімаєте нормальну музику з каналів. «Що таке музика» За останні 16 років Шахови вважали себе непристойним у Всесвіті No 12, що є Земля.

З чого світу ви будете? За словами Шахів, всі землеробства відчужуються від інших Всесвітів, що існують під номером. Не залишаючи його Всесвіту, частина предмету - людина, тварина, рослина - проєктована до Землі і "густами" на ній приділяється час. Коли ви подивитеся на нічне небо, ви побачите 7 до 4 ступеня Всесвіту. З них, 4 до 7 градусів занурюються, Анатолій Григорійович освітлює нас. За його словами, деякі «делегати» Всесвіту представлені на нашій планеті тисячі людей, інші мільйонами. Земельні ділянки сприймають предмети в трьох площинах. Є насправді більше.

«Наша собака сусіда, наприклад, має розмір 84, і наш сусід має розмір 4. Чи є він ярмарок, що сусід побив її, не дає їй їжі? – винахідник Анатолій Григорович. Порося в рідному 26-му Всесвіті - 16-вимірний і неймовірний заземленими стандартами в розмірах.

Досягнення всіх істот, наші герої вірять, є безсмертністю, і кожен живе є представником безсмертності, тому вік будь-якого з нас може бути більшим, ніж вік Землі. Ох, я люблю думати, що Шахові є правою.