Що я хочу знати, коли я був молодшим

Багато людей дізнаються про час, але часто буває, що це занадто пізно, щоб дізнатися, або досить без зайвих зусиль. І, звичайно, багато чого, що я знаю, тепер було дуже корисно для мене в моєму житті, перш ніж, і я міг врятувати мене від багатьох помилок і відчуттів, які я закінчував протягом багатьох років - і більшість з яких я був викликаний іншим.

Я не вірю в цей романтичний несправедливість, що кожен раз я викрутив, мій життя отримує більш насичені і цікавіше, і всі ці помилки були передані мені вчитися. Я зробив це себе, з ігнорування, з страху, і з фоліо бажання всім бути як мене, і якщо немає, мій життя і робота буде легше і більш приємним (і звичайно більш успішним). Так що тут я збираюся поговорити про речі, які я хотів би дізнатися назад, довго тому. Я сподіваюсь, що хтось уникає помилок.

Неважливо. Так багато, що хвилює, турбує, або забирає час і енергію, щоб бути абсолютно безперечно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я хочу, щоб я зосередився на них перед, ігноруючи все інше.

Найнадійнішим джерелом нещастя і ненавидіння є чіпляння до минулих гравітансів. Дивлячись на всі ці бойові групи та терористи, які постійно пам'ятають про якусь стадію, або виправжуючи вбивства з позовами до місця землеустрою, нібито через деякі історичні права, або прив'язуючи погані справи століття назад.

Якщо ви відчуєте певність перед тим, як зробити все, ви будете чекати назавжди. Перевага знаходиться на боці тих, хто не боїться з'являтися приступи. Навчитися і розвиватися не можна. Це ебать веселощі!

За останні роки мода в роботі і життя є духовним і інтелектуальним самогубством. Ви завжди будете дешевими підробками ідеального. Так вибрати. Не релігії, але мода є опіумом людей.

Якщо люди починають скаржитися на те, що ви постійно намагаєтеся робити речі, а не відповідати правилам, то ви на правій трасі. Хто приваблює до життя породи тварин? Потужний не хоче виділятися тільки тим, що вам потрібно. Вони хочуть не викликати проблеми і дотримуватися своїх замовлень. У той же час, щоб бути себе і не буде працювати.

Якщо ви перетворите свою роботу в життя, ваше життя перетворюється на складну роботу. Як і багато молодих людей, я був вбраний людьми, такими як митці та музиканти, життя яких був наповнений «працею свого життя». Але це не про роботу, але про себе. Не існує надзвичайної пристрасті, яка дозволяє заробляти гроші, пам'ятайте, що робота є тільки засобом для закінчення: щоб насолоджуватися життям. Займіть стільки часу на цьому інструменті, щоб забезпечити впевнений підхід до мети. Тільки ідіоти живуть для роботи.

Найшвидший і найлегший спосіб руйнувати відносини – послухати гусеп. Це ще гірше їх поширення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У порівнянні з ними таргани просто милі, приємні істоти.

Спробуйте будь-ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами. Сонце чи пізно, все буде неправильно. Більш часто, ніж не, люди, які ви зустрінете, baffle, недооцінити, або ігнорувати те, що ви сказали або зробити. Плюс, ви ніколи не здогадуєте саме те, що інші хочуть, тому гідна частина ваших зусиль буде в затінку. Калм вниз. Ті, хто любить тебе, не важливо чого, а їхні думки повинні слухатися. Не варто п'яти хвилин хвилюватися.

Всі переможців втрачають час. Дуже добре бути на подіумі переможця. Не думайте, що ви будете там назавжди. Найгірше, коли ви починаєте робити все можливе, щоб залишитися там.

Дуже складно (якщо у всіх можливих) застосувати, заспокоїти, змінити або заспокоїти коза. Це краще не дати їм на всіх. Гоат - це негайне захворювання. Чим більше часу ви витрачаєте серед них, тим більша можливість половити інфекції і стати козкою самостійно.

Все відбувається двічі, скільки запланованих і виробляють двічі як очікувані результати. І не отримайте його. Нехай це буде, життя йде.

На жаль, люди є постійними. Груші зазвичай лежать. Fraudsters обдурити на кожну можливість. Люди, які довіряють вам, як правило, намагаються довіряти іншим першим, але вони не отримують повернення. Поганий друг залишається вірним, незважаючи на будь-яку кількість зловживань і образів.

Неважливо, що ви намагаєтеся, ви не можете зупинити себе. Хто ще може бути? Ви можете грати і претендувати, але навіть так ви все ще будете грати і претендувати, щоб бути самі. А якщо ви не приймаєте себе і намагаєтеся зробити краще з тим, що ви маєте, чому повинні інші прийняти вас?

Коли справа доходить до блатету, не існує нічого більшого, ніж ваші бюджетні номери. Час, що витрачається стражданням через них, був час. Навіть якщо ваші фігури (диво дива дива!) точні і вірні, ніхто ще не дозволить собі охотититити.

Найгуманітнішим шумом у світі є привід людей. Немає нічого, щоб додати до цього.

Джерело

Категории

Смотрите также

Новое и интересное