Недавнє інтерв’ю з Avril

Знаменитий співак Аврил Лавіне розповів про свій наступний альбом, про нову лінію одягу і про життя з чоловіком.

р.

Який музичний напрямок вашого наступного альбому? Як ви розвиваєте музично?

Я хочу писати акустичну музику. Я хочу працювати прямо зараз, але це не означає, що весь альбом буде акустичним. Мені потрібно, що зараз, тому я буду писати цю музику і подивитися, що відбувається в кінці. Я не знаю, що я не можу сказати нічого вишуканого. Я був на екскурсію за останні шість місяців, тому я не можу сказати нічого конкретного прямо зараз.

Акустична музика дійсно підкреслить ваш голос, який звучить дійсно чудово жити.

Я думаю, що кожен альбом повинен мати пісні, які показують голос, не просто зразки. Я не впевнений, що весь альбом буде таким чином. Ми побачимо.

Чи був ваш одяг лінії Abbey Dawn названий через прізвисько ваш батько дав вам? Як ви отримали цей нік?

Він працював в Кінгстоні, і це моє ім'я вулиці. Він назвав мене abby, кожен в школі назвав мене abby. І був мій псевдонім на початку своєї кар'єри, що як я був записаний в готелях, щоб уникнути привернення уваги. Цей псевдонім став частиною мого життя. Я завжди думав, що я був дівчина, я хотів би назвати її abby, але тепер у мене є лінія одягу під назвою Abby.

Що ви хочете зробити з чоловіком Дерек?

Продовжити вільний час разом з нами в Лос-Анджелесі.

Що було найбільш приємним для вас?

Він завжди робить приємні речі для мене. Він зазвичай дуже солодкий і уважний.

Яка ваша улюблена їжа на турі?

Коли я прийшов в Канаду, я завжди купую кетчуп і кріп. Але в цілому я намагаюся харчуватися здоровими, адже будь-яка співачка повинна дивитися свою дієту - ви не маєте права отруювати або хворі, тому що ви повинні піти на сцені ввечері.

до Ви маєте персональний шеф-кухар?

На автобусі немає місця. У нас є власний холодильник і плита. Коли я отримую, я зазвичай їсти салат. У нас є кухня і я можу приготувати те, що я хочу.

Ви думаєте про дітей?

Я думаю, що ми повинні чекати ще десять років. Я маю багато, щоб зробити прямо зараз.

Як ви подивитеся на кар'єру?

Коли я закінчую тур, я можу подумати про це. Я шукаю кілька речей і я думаю, що я буду в одному або двох кіно.

Ви плануєте вивчити плівку або ви готові до природного розвитку нової сфери діяльності?

Я не знайшов час.

- Ваш улюблений фільм?

Я люблю Home Alone, це мій улюблений фільм з дитинства.

до Ви використовуєте Інтернет? Який ваш улюблений сайт?

- Я не люблю Інтернет. Я чекаю мого блогу на Myspace і читати оновлення з моїх друзів. Іноді я шукаю інформацію або рецепти. І я хочу грати музику.