706
У якій квартирі добре живуть любителі?
Є думка, що будинок відображає наш характер, як дзеркало – зовнішній вигляд, а перспективи їх відносин з чоловіком можуть бути розраховані ретельно обстежуючи його квартиру. Але якщо ви думаєте про це, то виходить, що все не так зрозуміло.
Закрити
Статті у багатьох жіночих журналах навчають нас, як визначити характер чоловіка своїм способом сукні, по позиціям, в якому він любить закохати, практично за своїми гастрономічними вподобаннями. Останнім часом, пройшовши через журнал, я прочитав ще одну класифікацію: будинок холера і його характер. Здійснюючи очі з глянцевих сторінок, я виглядав навколо мого приміщення (вітаючи в оренду квартиру). Старовинні меблі (будинок, кісточки, кленові шпалери в деяких місцях (в літній план ремонт), фортепіано (також з власників, я не можу грати), на дивані - два ведмеді (використані як подушки під голову). Що б чоловік, який прийшов, щоб відвідати мене вперше, який читав аналогічну статтю в «глянцевому» для сильної статі, думають про мене? У своєму вільний час займаючись музикою і спальним в обієнні м'якими іграшками. Зображення, що не має нічого спільного. Тож варто вірити класифікацію чоловіків своїми квартирами?
ПІДТРИМКА:
Якщо квартира ідеальною чистотою і все викладається на полицях, то її власник є раціоналістом, а особливо тепло в відносинах не варто очікувати від нього.
ОЦІНКА:
Не всі застуди жінки. Наприклад, мій дядько є великим коханцем замовлення, але його стосунки з дружиною дуже близько і щиро. Я думаю, що кожен з вас пам'ятає такі приклади. По-друге, можливо, власником цієї квартири є дуже зайнята людина, витрачає багато часу на бізнес і воліє мати будинок, очищений господинею. Вона втирає підлоги двічі на тиждень і висить гладдю в шафі. Після всього, можливо, чоловік був так званий і промовив про ваш візит, що він провів весь день миття його lair. Чи не означає, що знак його холодного ставлення до вас?
ПІДТРИМКА:
Його квартира схожа на антикварний салон - навколо античних меблів і килимів. Так він браґарт і матеріаліст, і йому потрібна жінка поруч з ним ще одна «попередня».
ОЦІНКА:
За різними обставинами людина може жити в знімних мебльованих квартирах - з умовою договору: предмети інтер'єру повинні залишатися в своїх місцях. Це як я живу, тому може людина. З іншого боку, якщо житловий простір є особистим, меблі може бути спадковим, наприклад, від улюбленої бабусі, і він зберігає налаштування пам'яті її. Якщо він дійсно заморожений і купив всі антикваріат себе, це неприпустимо, щоб розглянути його промовника і тріщина: багата також криється, і восени в любові і одружитися.
ПІДТРИМКА:
Чоловіки, які віддають перевагу студійним квартирам, є відступними бакалаврами і одномісниками, які не мають наміру розпочати сім'ю.
ОЦІНКА:
Якщо один в студії хороший, то галасливій компанії набагато веселіше. Може бути, він вибрав цю квартиру, тому що він має багато друзів і любить отримувати гостей. Потім, якщо людина любить високі стелі і пробіли, але не схожа на зайві меблі і перегородки, це може говорити не тільки про своє бажання до свободи, але і про простоту і відкритість, в тому числі відкритість і готовність до відносин. Студія не менш комфортний, ніж один.
ПІДТРИМКА:
Якщо є багато книг у своїй квартирі, а речі розкидані навколо будинку в мезах, він є інтелектуальною і творчою особою, зануренням в себе і його думки і жінці не приділяти багато уваги.
ОЦІНКА:
По-перше, подивіться на те, що ці книги є. Коли я вперше побував другу, я був вражений: два стіни приміщення, підлога до стелі, зайняти полки книг. Я був ще більш дивним: це були переважно на агрономії та рослинництві. Виявилося, що це бібліотека передана йому з кінця діда, вченого; більшість книг не потрібні нікому, і були просто пиломатеріали на полицях, але людина не встигла розібрати їх і приймати непотрібні до бібліотеки. У цій квартирі також присутні: гора джинсів і футболок кладуть на циклі, покритий пилом, величезний стебло журналів і газет троянд в туалеті, на кожній вільній площині скла або муги. Що можна сказати? Він виявився чудовим коханцем. І телефон чеканого господиня Я сказав йому пізніше.