Покупець картин Баконом і Фрейдом був Роман Абрамович

таємничий покупця,
На аукціоні Крісті для
Два картини близько 120 мільйонів доларів
Чукотка і підприємець Роман Абрамович.

Про це повідомляє газета The Times, цитуючи «надійні джерела».
У Нью-Йоркі в вівторок був проведений навчальний заклад "Сімейний" Картина вирушила на 33.6 млн дол., яка була рекордною ціною для роботи будь-якого живого художника. У середу покупець оплачував 86.3 млн дол. США за Триптих, таким чином, оновлення запису на ці авторські картини.

Крістіна Руіз, редактор газети «Мистецтво», - сказав вона вразила вибором Абрамовича. «Це хороші придбання, і я думаю, що вони не падають в ціну», – пояснила, додавши, що російський бізнесмен є новим для арт-ринку.

Згідно з тим, що придбання картин Баконом та Фрейдом Абрамовичем надихнула 26-річний друг Дар'я Жукова, який захоплюється мистецтвом та нещодавно запустив власну лінію одягу та аксесуарів. Представники Чукчинського губернатора відмовилися прокоментувати газету «хі персональні справи».

Минулого тижня Жукова оголосила плани відкриття сучасного арт-центру Москви, CCC Moscow, який буде розташований в будівлі колишнього автобусного гаража, побудованого в 1927 році конструктором Костянтином Мельниковим. 12 червня 2008 року на приватній вечірці відбудеться неформальний старт проекту.