Як відомо кореспондент «Фонтанка», на Волхонному шосе, близько 20.35. Трафік в цей час на шосе щільний, все йде швидко - 80-100 км / год, з перехопленням великої складності: для задоволення того ж щільного потоку з перервами. Очима розповідає про нещасний випадок, як про зйомки блокбустера – все було так швидко і страшно.
4437534
р.
2620734
За словами блогера Panick, що переходить на протилежну смугу руху іноземного автомобіля - кульприт нещасного випадку, в якому загинув одна людина і два поранені, він бачив 600 метрів до Талліннського шосе: "Я бачив в лівому дзеркалі заднього огляду швидко летять ксенон світло. Я ходию в щільному струмі, інтервали 15 метрів, а швидкість - сто. Скільки коштує автомобіль зловживати з мене на місці - поганий він знає, точно більше 150, швидко зловживає. Тоді час раптом усаджує, повітря стає густим і неприємним, міцним і гучним, як вигнутий олов'яний лист. Тексти пісень, а це означає: Нічого не сталося, як і раніше живий. Тільки швидко стоять на торцевому волоссі, і всі рухи стають повільними і дуже в'язними, так як в товстій і в'язкій сметані. Автомобіль зловив мене за хвилину. Це прекрасний чорний "мерін" E-class, тонований. Я бачу його, див. твердий ось, за яким він рухається, оцінити його швидкість ("паси як стоячий"), див. вперед яскраво блискучий на сонці на контролі (" some джип"). Я починаю пальду газу (автоматично, і рухи повільніше, час майже варто). Мерин вже на корпусі попереду мене, два корпуси, три, вже попереду. Темний блок джипа швидко літають до нас. Його швидкість про те ж, як шахта. За ним можна побачити деякі автомобілі, все відбувається занадто швидко, деталі не можуть бути зроблені. Починався бракінг, але шахта "АБС" ще безшумна - нога не встигла відштовхувати педаль до кінця. До впливу автомобілів на зіткнення приблизно 0,1-0.2 секунд. Швидкість їх підходу, як я зараз розумію, становить 60-70 метрів на секунду. Для цих дробів другого «Мерин» пара разів витчається на праві і ліві сантиметри на 30-40, але в останній момент тягнеться в центр, на джипа, на підстилці, на підстилці рамки. Його зупинити вогні ніколи не спійманий вогонь. Час уповільнює більше і більше, підіймаючи точку біфурації, за якою нічого не буде. Поле зору вузьких, залишаючи тільки Мерседес і що відбувається прямо за ним вузьким провулком дороги. Ще один момент. Між мерином і джипом є лише пара метрів яскраво освітленого сонячного асфальту. Джип функції розмиті зі швидкістю. Мерседес чітко видно, праворуч і зліва від нього за весь метр пустого простору. Вони ще живі. Час повністю варто, і всередині тіла є фізичний біль від швидко зростаючої напруги. І після непостійного паузи - страшний і хтивий удар. BBBBBBAAMMMMMMMM!!! ?
Після удару джипа, Toyota Helix Surf, який Мерседес зіткнувся, переповнений і туманий на сторону дороги. Пробіг Mercedes від ударного розсіяного в радіусі до 10 метрів. Вони пошкоджені вітрове скло і витяжки двох автомобілів, які слідують - "Жігулі" від 9-ї моделі і "Сузуки Гран Вітара". Драйвери, які перебували на місці до прибуття швидкої допомоги і пожежогасильників, заливають пожежогасники в моторне відділення Мерседес і витягували дві жертви - передній зовнішній автомобіль був подрібнений зліва на середній стійці. З переднього пасажирського сидіння був видалений молодий хлопець, який не закріпився, але він був збережений подушкою. Ще одна людина була витягнута з спинки сидіння. Вінінес - сказав, що вони обидва запахи алкоголю. Потім перед прибуттям ДАІ, самі драйвери «розчинаються» рух.
Другий учасник ДТП, водій джипа, був збережений тільки тим, що він мав праворучний привідний автомобіль, а удар знизився на ліву сторону. Коли поліцейські ДАІ прибули на сцені, почали виготовити протокол, виявилося, що померлий чоловік, який був кермом Мерседесу. За словами Фонтанки, він є 39-річною заступником голови «регіонального» відділу USB в Санкт-Петербурзі та області Дмитра Бурова. Мерседес-Берез Автомобіль Е-класу 97-го року придбав у березні цього року. Сам СБУ підтвердив нашу публікацію, що працівник загинув в суботу нещасний випадок (хоча зауважив, що він був старшим оперативним), і що зараз розслідування розслідується в обставинах інциденту.
Аналіз обставин нещасного випадку на місці тривало протягом декількох годин: в той час як вогнегасники і рятувальники, які знімали покійний з автомобіля прибули на сцену, в той час як вони зробили схему нещасного випадку (і, згідно з панік, не всі інтерв'ю, і він все ще готовий забезпечити розслідування всіма матеріалами, доступними для нього, в тому числі фотографії), в той час як масло і бензин змивалося - весь цей час був джем руху на шосе.
Тепер матеріали ДТП працюють в поліції ГСУ.
Тетяна Востройлова,
Микола Романов,
Фонтанка.