826
Великий РК-дисплей Телевізори не потрібні нікому.
Виробники РК-телевізорів не змогли здогадати про бажання покупців: спираючись на моделі з великими діагонами, дивилися на те, що телевізори з діагоналами до 32 дюймів користуються більш високим попитом. Крім того, нещодавно збільшилися продажі так званого moniTV – гібридні монітори-телевізори високої роздільної здатності. Згідно з експертами, майбутнє ще за великим екраном. До кінця 2008 року ціна 40-дюймових РК-телевізорів знизиться нижче 1000 доларів, і це значно підвищить попит на них.
Важко вгадати, що покупець сподобається: тисячі голів по всьому світу вирішують цю проблему, але не завжди можна знайти відповідь. Ця ситуація розвивалася на ринку ЖК. Згідно з прогнозами виробників, з падінням цін, РК-телевізори великих діагональ повинні бути придбані більш довго, але з сюрпризом було встановлено, що невеликі моделі зникнуть спочатку з полиць роздрібних магазинів.
Виробники мали високі надії для 40-дюймових телевізорів, зважуючи, що вони принесуть їм багато прибутку. Вони навіть почали конкурувати над тим, хто виготовить більше телевізорів. Тим не менш, фаворити гонки визначені часом: вони були постачальниками, що виробляють невеликі екрани – це Тайванська корпорація AU Optronics, а також ті компанії, які зосередилися на китайському ринку, включаючи Південнокорейський LG Display.
У епоху масового переходу від старих кіноскопових телевізорів до нових РК-дисплей, мешканців Китаю, Індії та Росії купують моделі з діагональною довжиною до 32 дюймів включно, оскільки вони найбільш економічно оптимальні для заміни застарілих пристроїв.
За словами Лехмана Брати, минулого року найпопулярніші для заміни кіноскопових телевізорів були LCD телевізори з діагоналлю 32 дюймів, продаються близько 100 мільйонів одиниць. «Для цього облікового запису 32-дюймових телевізорів майже третини ринку», - сказав директор LG Display. До недавнього часу більшість РК-виробників зосереджені виключно на великих діагонах. Однак попит на такі панелі тепер падає. й
Попит на великі діагони падають, але це тільки до тих пір, поки ціни падають на них
Збільшилися продажі високорозрядних багатоформатних РК-моніторів, які все частіше використовуються для перегляду фільмів і телебачення. Цифрове мовлення знімає лінію між традиційними телевізорами і моніторами. Все частіше об'єкт покупки так званий moniTV – гібридні монітори-телевізори з вбудованим тюнером.
За словами головного виконавчого директора AU Optronics H. B. Chen, у 2009 році продаж таких пристроїв може вирости більше 2 разів - до 50 млн. одиниць. «Ці монітори високої якості зображення. Відрізок moniTV продовжує рости, він сказав. За словами Павла Пен, виконавчий віце-президент AU Optronics, 19-дюймові моделі стануть основною
Тим не менш, фахівці не поспішають захопити великі телевізори. У майбутньому ціни знизяться, і покупці все ще почнуть віддавати перевагу великим діагоналам. Ви хочете мати монітел у вашій вітальні? Я не думаю, що, говорить Нігель Ле, Національний інвестиційний центр довіри. У майбутньому будуть чудові пристрої.
За даними аналітиків, до кінця 2008 року. 40-дюймовий LCD Вартість телевізорів менше 1000 доларів, що призведе до значного збільшення попиту. Sony, наприклад, вирізати ціну деяких своїх телевізорів на 30 відсотків цього кварталу. «У 2010 році 40-, 42- та 32-дюймові моделі домінують світовий ринок», - сказав Джефф Кім з цінних паперів Hyundai. «З кожним поколінням діагональ буде збільшуватися. Я не знаю, що межа, додає Майку Сплемо, генерального директора прикладних матеріалів.
За даними iSuppli, в 2007 році було продано 78,5 млн. одиниць. LCD телевізори. Цього року цей номер збільшить до 100 млн. одиниць та 194 млн. рідких кристалів буде продано у 2012 році.
Supercomputer на основі чотирьох відео адаптерів NVIDIA GeForce 9800 GX2
Я купив новий автомобіль, і тут...