сексуальна освіта. несподіваний розвиток :

Дімка росла в спальню батьків і стрибає радісно на ліжку:
Я знаю, що ви не спати вночі. Що робити?
Немовляті батьки. Очевидно, що вони не чекали такого 8-річного сина. Мама роздратована і Дад спробував знайти правильні слова.
- Е ... Ну, ви знаєте, син, як я можу пояснити вам?
Дімка зацікавила у пошуках червоної з хустини батька.
- Дад має -- uh -- інструмент. Ви знаєте? (Димка відступила голову.) У вас є один, теж, але це невелике. Іграшка зараз, так щоб говорити... І Дад -- um -- переміщує їх назад і вперед. І мама має -- oh, мій Бог -- шкіра. Повернутися і вперед. Ну, загальний, океї?
Батько протертий на голову і зірвав на сина. Дімка віддала голову і відповів:
- Все правильно, Дад. Але я не залишаю тебе, поки ви не покажете мене.
Мати і батько дивилися один одному. Збільшилися очі в розмірах. «Дамн, закінчена гра.» Побачимо, що ще можна зробити.

Мій батько вийшов з ліжка і оголосив:

- Спеціально для Дмитра Сергевича! За перший раз... за нього!

Дімка лікується і сати на ліжку більш комфортним.

Ми не закінчили ніч, тому ми закінчимо зараз!

З цими словами, батько вивів його "інструмент" з широких штанів і почав їх хвиляти:

Дивитися, син, що буде зараз?
Мати, приготувавши її шкіру, заморожувати в антициді...

Половина години, пара невтомно працювала на потреби свого улюбленого сина. Вони зробили іноді такі хитрі речі, які зрізають Дімка, віджимають і закріплюють руки. Це перший раз, він бачив його!

Нарешті, втомлені батьки укладали щелепу, наждачний папір і свердлити, і сідають на клумбі.

до Тут ви йдете, син! Ця модель глідера є третій день моєї матері і я відверта на ніч, щоб здивувати вас! З днем народження, син!

Дімка захопила блискавку і перетворилася в приміщення. Це був '82. Не був секс в країні ще.