674
Щоденник моториста
9:10 я
Я отримав машину.
Крихітна, очна керма є настільки красивим. Дад запитує мене, як великий двигун, я не шукав, тому що я не знаю, що це було важливо. Не стовбур. Не забудьте купити рогатку для дзеркал в кольорі тумб.
Середа, 14 квітня 2004
9:17 я
Я шукав багажника. Повернутися до салону. Вимкніть його рукавичку. Ролики приходять, але як бути з сумкою для басейну розуму не застосовується
Четвер, 15 квітня 2004 р.
9:27 я
Ранок почався з зустрічі з ручним, міцним офіцером. Він тільки має подряпину. Моє крила відступається. Що таке вразливість вранці, щоб дізнатися про автобус Федеральної служби безпеки. Idiot не дивиться
П'ятниця, 16 квітня 2004 р.
10:28 вечора
Я не розумію, як увечері всі ці незручні чоловіки побачили мій новий красивий сірий туш, що робить очі глибокими і красивими. Вони пішли і зв'язали мене в ecstasy, blinked... Потім одна заспокійлива людина зіпсувала настрій і запустив, що тільки фольги приводять на 7 п.м. на Садові кільця з високими вогнями. Не здавалося б, розмір...
Вівторок, 20 квітня 2004 р.
9:40 я
Я проживаю всю ніч. Увечері я побачила страшний червоний автомобіль з клавіатурою, що блимає на панелі. Кріплення і щітка. Я пішов на службу в 7 ранку. Майстер з красивими біцепсами сказав, що це був своєрідний іммобілайзер я не помітив раніше. Людина, менш snobbery, я не лікую вам умови про новітні технології реслінгу та безконтактні антицелюлітні програми на основі невеликої фізики розряду. Я відхилений сервісом. Рогоги.
Неділя, 25 квітня 2004 р.
10:56 я
Я. Патетичні зв'язки. Тепер я знаю, що якщо ви хочете, ви можете приїхати з ручним гальмом.
Четвер, 29 квітня 2004 р.
10:58 я
Увечері вона пошита красивим білим бантом на антени. Я побачила один на молоці вчора, він виглядав дуже ніжним, явно не jackass. Я не дізнався, що це було, але я вирішив його зустріти.
11:37 вечора
Майстер БП в кутку Вернадського і Удалцова. Клініка відкритої нейрозики, не станцією. Як я знаю, що кришка газового бака відкрита під кермовим колесом в районі лівого коліна з під спідницею. Браш. Ви, юнака зелена, яка нічого не означало. У мене є захисний рефлекс. Планування я про отримання мийки в суботу. Хто знає гідне місце в області метро університету зі стабільною нервовою системою?
П'ятниця, 30 квітня 2004 р.
9:18 я
Цей хобі в корпоративній парковці ніколи не зрозумів, чому мій новий автомобіль має чорну стрічку на дверцят.
Тому що кнопка з Англії піде на інший тиждень. Що таке. Що я думав, що я думав, що я не мав центрального замка на моєму ключі. Так, hobbit, блондинки думають занадто, але тільки коли вони вийшли з машини. Як я блюв її? Я був здивований, що якщо всі штекери повинні бути витягнуті, то що про чоловіків, які не мають гарних втомлених нігтів? І стрічка чорна, тому що синя на сріблі виглядає дефіантно. Чому б не зробити це? Так що волога в електроніці не виходить, машина розумна, думає, на відміну від вас, ковпачок. Ні, вона не блондинка, вона парковка гальма, вона просто думає, як це.
10:25 я
Покупка стовпчиків. Мужлан в Техносилі на вулиці Будівельників, сказав, що якщо ви кладете в мій Mikra і задньої плями, вона буде поводитися як гамстровий кілограм TNT.
Я побачила весь шлях над хамстером з такою страшною долею.
Субота, 1 травня 2004 р.
9:46 я
Я збираюся до мийки. Я подарую радість працівникам на день твердості. Пощастити будуть фахівці в мийці Турчанінова провулок за улюбленим басейном «Сайгулл». Повернутися назад. Кричуща Таджик мута на пружинному струмі.
Середа, 5 травня 2004 р.
10:32 я
Я блискучо керма перемикачем. Твіст зумів влаштувати вправо без перевороту коміра зліва. Я знайшов, що деякі люди цінують, особливо драйвери автобуса No 28. Не схожий на блондинки.
11:16 я
Чи є люди тут з медичною освітою? Я думаю... Якщо драйвери «газелі» організують трансплант мозку – світ буде добрим, він окупиться?
Четвер, 6 травня 2004 р.
4:42 вечора
Чотири рази я спробував відійти від Кутузовського проспекту, але весь час знайшов себе на неіснуючих вулицях, які не повинні приїхати до Кутузовського в цьому місці (але я знайшов відмінну «Seventh Continent», де є свіжа рукола). Поговорили з нервовим водієм тролейбуса з короткими рогами для скидання (Я не можу вірити, що я приніс його до тика лівої очей). Шість разів вона припинила і перетворилася на надзвичайні ситуації, намагаючись порівняти атласи «Москва вулиця 2004, дорожні джеми, детури, зміни» з реальністю. Дійсність чітко не вдалося авторам атласу. Він закінчився добре. Хороший князь в Volvo S60 розкрив секретні знання, які якщо ви перетворите атлас в напрямку, вам не обов'язково йти в зворотному напрямку. Я пішов додому, зануривши його IQ.
Вівторок, 11 травня 2004 р.
7:47 вечора
Я пішов до служби про перші тисячі кілометрів. Вони принесли майстер, не один з м'язами, але той, що не перша свіжість. Ведуться жінки! Я хочу! До цього! Перевірити рівень нафти. Далі майстер розгрітий густо і збиваний «шшшшцупп».
Я навчився відкрити витяжку з того ж місця, як газовий бак. Я звернув схему, розташування зонда, що збігається червоним маркером. Потім я думав і перефарбував його синьою, тому що скляний танк був пофарбований червоним. Майстер з м'язами дала пляшку з автомобільним ароматом, запахами як мандарин. Магія і не чоловік.