Історія папи про пологів ... (ортографія і пунктуація автора).

Історія почалася напередодні нового року 2004 р.... коли мій вірний почав всілякі «загнічення зм»! =)
Вирощування муміє, що неможливо було знайти. Щось, як...

Я думаю, що я мріяв... Я запитую, що сталося... поломку не відповідає... через півгодини пристрасної допити, я досягла того, що вона DREATLY хоче полуниці... і вона не на відкритому повітрі взимку !!!
Я походжу по Москві, і в кожному супермаркеті, я побачу симпатических поглядів ... Я приніс її полуницю ... Овес підлога ягоди ... Більше... Я соромлюся з равлем, але я розумію, що це не її несправність... Це природа!

"Наша" затримала два тижні, ми були дзвіночки, лікарі були небайдужими і спокійними, як індійські лідери ... Я зроблю міцне рішення, щоб піти на оплату праці і бути присутнім на них! Лікар (Дуже благословення) дивиться на мене скептично.

Чотири божевільні ночі, коли ми «Беганські» контракти, я дуже зібраний одяг, поїхав автомобіль ... поїхав до лікарні ... і вони помилкові ... Дитина затримується, радять відволікати дружину від думки про пологів ... піти в техносила, купити парову плиту, блендер ... і холодильник ... так говорити, покупка терапія. 22 липня 2005 року доставка холодильника 23 липня! Ми приїжджаємо додому щасливою з новою покупкою ... відсвяткувати його ...
У 5:00 вранці. Технологія материнських платежів приховується до автоматизації ... це в пакеті для неї, це в пакеті для мене ... документи ... гроші ... автомобільні ключі ... сигарети ... Аррив... називає лікар на стільниковому телефоні... вона вже скептично наших скорочень... Я залишаю дружину в «підготовці» саму муку для лікаря. Я ДУМКА!!! ...константально звучать пісня Scooter "Чому риба" ... дуже динамічна і підійде ситуації =)
Так ... ВИКОРИСТАННЯ!
Ми йдемо до 5-го поверху материнської лікарні ... полога ... святині ... тут ще не встановлено стопу простою морквою !!! Присвоюється окрема камера. Ми сидимо... Я чую бідних матерів, які змочуються в сусідніх підопічних ... кричу... скребкування стіни... і вона приходить до мене WHERE я отримав і що буде зараз !!! У боротьбі з розумом і страхом любов дружини перемагає. Наші контракти слабкі, ми починаємо «пірце» ... Я не буду описати весь процес проходження скорочень ... але ...
Я ніколи не був цей важкий! Вони кладуть IV ... щось неправильно з голкою ... Я виходжу в коридор ... і з усіма моїми басами на всю підлогу ... "SISTRAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Від 5 до 1 р. ... немає куріння, немає туалету, весь час з дружиною. Мастурбувати її sacrum ... Вона розповідає лікарів, які вона повинна дати народження терміново ... адже в 6:00 в.м. ми отримаємо холодильник. По одному годину вдень, я вичерпаний після розвантаження поїзда з брудних діаперів. Коли ми пішли від стороннього до таблиці доставки (або крісло) ... Я хотів зникнути ... не пропустіть ... Але мій розум не хочу залишити мене!
Житло !!! О, Боже, може бути така річ? Разом з дружиною... У мене є артерії на щік... EYES RED ... (багато більше, і я хотів би "гтивувати народження" з нею в літровому сенсі... тільки плоди мого народження будуть несподіваними для всіх присутніх на пологах) =))
Негуман Крі останнього Атака SILENCE (кілька моментів пройшли, але мені здається, що годинник збирається, я відчуваю волосся на моїй голові рухомі і сірі) ... і наш маленький диво, з його найкрасивішим і чистим крім, поінформував всіх людства, що вона народилася ... вона готова жити ... і вона не піклується про всіх навколо її крім папки і її матері. Повідомляю, що у нас є дівчина ... Я маю на увазі і крі без приховань сльози ... кожен, хто був в «брухті» дивиться на мене з повагою ... і я...
Шановні жінки! Дякую.