Hiddinkou трохи перемога над Швеція

На пост-матчній конференції тренер російської національної футбольної команди подарував свою оцінку завоювати перемогу росіян над Сведами.

Головний тренер російської національної команди Гус Хідінь, після виходу команди в 1 / 4 фінали Чемпіонату Європи, висловили задоволення з результатом, показаним командою на груповому етапі і підкреслив особливу важливість гри з Голландією для нього особисто, повідомляє телеканал Спорт.

«Ми дуже пишаємося результатом», - сказав він на офіційному сайті турніру. - Але це недостатньо. Ми маємо дуже складну гру проти Голландії в суботу. Ця гра буде особливий для мене, тому що я знаю гравців і тренера. Ми вже маємо проблеми, оскільки команда має лише два дні для відновлення. На жаль, у мене немає 20 гравців однакової міцності, тому ми завжди граємо з однією командою. Нідерландська грала проти Румунії як заповідника, так і їх бази відпочивають на 5 днів.

Я гордість моєї команди, яка зробила величезний прогрес протягом останніх декількох днів. Після зустрічі з Іспанією я сказав, що гравці мали два варіанти: боротьба або йти додому. Вони роблять свій вибір. Я пишаю цю команду. Сьогодні ми спробували дуже важко забити першу мету максимально швидко - це неймовірний погляд. Єдине, що я можу критикувати команду для реалізації моментів. У нас є багато хороших можливостей, щоб отримати більше і зробити рахунок 3-0.

Андрій Аршавін відігравав хорошу гру, постійно створюючи небезпеку на воротах інших. Він завжди знає, де конкуренти є. Аршавін не має достатньої фізики для цілого матчу, але причина, яку я поставив його на крок, тому що гра команди з Андрієм настільки різна, і це різниця, яку нам потрібно. Сведи люблять мати два виражені напади проти них, з їх спиною до своєї мети, але вони дійсно не люблять це, коли є тиск на опорні зони півзахисників. Що я спробував використовувати.