Гус стає національним геройом

резидент Новосибірська Олена Городникова вирішила назвати сина на честь ментора російської команди голландського Гос Хідник. 30-річна сибірська жінка підтримала чоловіка в такому емоційному імпульсі, бо, за її словами, вона також радує грою нашої загіни.

В той час як молода мама знаходиться в лікарні, але вона вже міцно вирішила, що син буде Гус.

- Вирощування - запікають його гускою! - лікарі лікарняного відділення Олени.

Проте, щаслива мама впевнена, що її син виростить, розумний і стане національним героям, оскільки пан Хідрик став для всіх (або практично всіх) росіян.

416968

«Наша да була вкорінена для національної команди і, як тільки наша перемогла чвертьфіналі чемпіонату Європи з футболу, він відразу ж назвав мене», – каже Олена. Я був таким, що я почав контрактувати цей день. Мій чоловік сказав мені jokingly, вони кажуть, син народиться – ми обов’язково будемо називати Гус. Я хочу дівчину, бо у мене є два сини. Я думаю, що я повинен дати народження футбольної команди!

На ніч 22 червня Олени народжували хлопчика вагою 3100 г.

Маленька гусака – це тільки спати, але вже показує сильний характер - вимагає материнських рук і шаутів в складі лікарні.

до Він буде лідером! - сміється щасливою матір'ю.

Чоловік Євген так поширив свою дружину, що написав заяву на реєстраторське відділення прямо в палаті: «Я пишу вам ім'я сина, народився 22 червня 2008 р., Гус Євгенійович Городников. й

Звернувшись до списку, що вони запрошують думати протягом місяця!

Уважні люди, Олени посміхаються до себе. - Госу, це!

На відміну від сімейства Городніков, сім'я Хмелев від Єкатеринбурга не створювала перешкоди в реєстрі. Олена і В'ячеслав протягом двох тижнів отримає свідоцтво про народження маленького Гуса В'ячеславовича Хмелева. Уральська гусениця вагою 3200 грам народилася прямо під час трансляції історичного матчу з Нидерландами.

«Незвичайне ім’я» говорить співробітник лікарні Валентина Здаріна. У минулому діти часто називають іменами серіалів – Ісаура, і у мене були скоринки. Але останнім часом діти з іменами відомих людей недостатньо. Тому, коли ми почули бажання Олени ім'я сина Гуса, вся лікарня збирається подивитися на дитину! Як іменувати відомий тренер. Звідси.

**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Народжений у мобільному зоооці, на честь героїв дробової перемоги російської футбольної команди над голландською - Роман Павлюченко та Андрій Аршавін.

Директор зооопарку навіть готовий дати новонароджених схилів героям матчу - Аршавін і Павлюченко.

до Ми будемо раді давати гравцям футболу таким подарунком! - Хамлет Амертович не відкладав своїх емоцій. З лідерами, такими як Медведєв і Путін, з героями, як Павлюченко і Аршавін, Росія завжди виграє! Звідси.

********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
На честь героя гри Андрія Аршавіна народилася пара днів до перемоги російської команди.

- Арша є першим убором наших верблюд, - посміхається працівником чоловічого Даута Ахмато. Ми чекали на 4 роки! Народження Арсенки не менше відчуття, ніж перемога нашої команди. Дитина раптом народилася повністю білого кольору. Молода мама так турбує її дочку, що вона готова до трамваю і співати всіх, хто намагається підходити до корпусу. Жахливий верблюд повинен бути відбитий від дитини з лопаткою, щоб ми могли його вивчити.

На думку зоологів, Арша є дуже сміливим і швидким верблюдом.

«Так само, як і її іменек», посміхається Даут Ахматов. Ми вже були підходити люди, які готові купити милий малюк за будь-які гроші! Але ми всі відмовляємо. Вам потрібно, щоб Арша!

С ***

Я впевнений, що протягом декількох годин будуть варіанти імен для новонароджених, пов'язаних з успіхом нашої футбольної команди.