Потужність Час: Улюблені годинникові марки Президента

Б

Тільки люди, які страждають від непідконтрольної любові до влади, завойов, монархів та інших перших осіб держав і народів. У сучасному світі, на нашу думку, найкращим способом описати роботу президента є цитата незабутнього кінематографічного сантехніка Афоні Борщова: «Що слава там?» Чи є він хокеїст? Повна робота і заробітна плата є однією.

Дійсно, смішно порівнювати заробітну плату російського президента (близько 1,5 млн рублів на рік) з щорічними зарплатами наших юних хокею зірок Олександр Овечкін і Євген Малкін (за 8 млн $ + бонуси і бонуси), і ще більше так з щорічним доходом президента деяких нафтогазових або металургійних монстрів. Таким чином, в нормальних країнах, тільки ті, хто щиро і сильно хочуть змінити життя своєї країни і людей, які краще йдуть в голову. І я готовий жертвувати багато для цього: сім'я, професія, здоров'я і навіть смак у всіх від їжі і одягу до годинників і автомобілів.

Тим не менш, один раз президент, людина перестає думати про слуховування речей. По-перше, як сказав Athos, і дійсно піклується про повну порожнину рота, і по-друге, він не повинен думати про це. Сервіс протоколу для цього. У будь-якому випадку, незалежно від того, скільки Володимир Путін любить 21-у Волгу (він має два з них), і він може їздити з сил пари разів на рік в країні. У решті 363 днів протокол зобов'язується пересуватися в броньованих Мерседес, а пасажир. Цей броньований монстр важко любити, але нічого не можна зробити.

Сама річ з годинником. Ідеальний, класичний, але стриманий, щоб аскетизм дивитися Патек Філіпп Щорічний календар, а також будь-які моделі Breguet Classique можна поважати, милуватися механізмом, прихованим під діалкою або, нарешті, вкладати в них, але важко їх любити. Так само, як не можна полюбити церемоніальний пальто або офіційне токседо. Ну, вони не мають естетичної бездоганності Cartier, спортивної розкіш Audemars Piguet, чарівності і гумору Corum, життєрадісної чарівності Zenith або гранатової влади і харизми Panerai. Але з самого президента найбільшої країни світу варто носити такий годинник, він повинен носити його. Ну, принаймні Патек, і, скажеш, не 10-доллар Timex, який протягом ХХ століття мав назву офіційних годинників президентів США, і вони обурюють їх як милий, адже вони символізували економічне патріотизм і близькість до народу. Так само Борис Єльцін став золотом годинником «Flight». Тільки перший і останній президент СРСР Михайло Горбачов, який спробував зберегти образ прогресивного політика нової хвилі перед його західними колегами, дозволив собі такі свободи, як, наприклад, підписання в Рейк'явку долі угоди про закінчення холодної війни в елегантному ультратонкому Довгнії Лесі Гранд Классик.

Путін був дуже щасливим, що очолював країну в той час, коли дивитися культуру в Росії почала розвиватися швидко і був сформований певний етикет. Це дозволило другий президент Росії, який не схожий на годинник, щоб, нарешті, любити їх. Починаючи з протоколу класики Patek Philippe і Breguet, Путін незабаром відкрив A.Lange & Sohne, елітний німецький бренд з чисто німецьким (прочитаним класикою) дизайном. Стартував з найбільш стриманою моделлю А.Ланге і Сохне 1815 року, він незабаром став гордим власником визначного турбографа (віннер 2006 Женева Гран Прі). Компанія з німецького міста Глазюте відома не тільки тим, що вона виробляє годинники виключно в випадках, виготовлених з дорогоцінних металів, але і для приголомшливо ретельної обробки і декору механізмів. Німці навіть нанесуть потужний зволожувач до кожного з своїх годинників з багаторазовою масгніфікацією, так що годинникові власники можуть помилуватися ручним декором платини та міст механізму на їх дозвілля, а в той же час переконайтеся, що їх нездатність. Я думаю, що Путін принаймні один раз, але він пішов з порадою німців. І, звичайно, що він бачив не може, але радувати його, як дійсно будь-який людина, який не байдужий до досконалої технології. З цієї точки на Путін, ймовірно, зацікавився годинниками.

логічного продовження своєї пристрасті був годинник IWC. І логіка тут є те, що цей годинник також виконаний, по суті, німцями - це, німецько-мовний Swiss - з вентильним бажанням якості і досконалості. Цікаво, що завдяки ІВЦ, що відродження А.Ланге та Сохне відбулося в середині-1990-х років. Саксонські німці допомогло майже все – фахівці, технічна документація на рідній мові, комп’ютерні програми тощо. І в дизайні годинників, який виробляє виробник від Schaffhausen, також чітко відчував себе дуже близько до німецької ідеї краси.

IWC відрізняється від канонічної класики, крім великих, просто величезних випадків. Як ви, напевно, вже знаєте, це пов'язано з тим, що Swiss використовують найнадійніші механізми великого діаметра і прагнення захистити калібри від всіляких оперативних катастроф. Так, в чудовому еволюціональному шляху він став власником ІСП для хронографа Лауреуса в цікавому шестигранному випадку Путін придбав одну з моїх улюблених годинників. Ми говоримо про легендарний Big Pilot Watch або Die Grosse Flieger Uhr, який став важливим віхом у розвитку годинникової справи (зокрема, у військовому годинниковому класі) та зразковій авіації годинників на весь час. Всі пілоти Другої світової війни мріяли про цей годинник без винятку. Є легенди, що вони знайшли роботу після передових зіткнень повітряних суден, а імена загиблих акцій були визначені номерами. Schaffhausen знаходиться лише в 20 кілометрах від Німеччини, і бомбардувальники союзників помилково скидали бомби на заводі IWC кілька разів. «Якщо американці мали великий пілотний годинник, це погана війна завершилася набагато швидше!»

Але назад до президентського годинника. Про свою пристрасть до хороших годинників, за деякий час більшість донорів намагаються надати Путіну годинник. Тим не менш, в бюрократичних умовах Росії довгий був подарунок No1. За словами власників годинникових магазинів, якщо один день мер Москви Юрій Лужков буде продавати свою колекцію, це займе рік і половину, принаймні. І навіть тоді, за умови, що він рівномірно розподіляє годинники в усіх салонах столиці. Я не знаю, як Путін керує дивовижними подарунками, але я знаю, що екс-президент лікує годинники так, і повністю без сноблерії. Близько 5 років тому під час візиту до Північного ВМС одна з каперсів представила президента з скромним кварцом Касіо в позолоченому випадку латунь з подвійним - цифровим і аналоговим - показання часу. Я пам'ятаю Путіна спокійно за місяць і половину. Тільки один офіційний візит за кордоном зробив його повернення до Патек Філіппа.

Що стосується Дмитра Медведєва, він молодший Путіна, і тому приділяв увагу хорошому годиннику набагато раніше його попередника. Як багато студентів Санкт-Петербурзького університету перевіряють, майбутній третій президент Росії в цілому завжди придумав, і ретельно, що «ми всі були трохи ревнощі і мріяли про один день, як його.» В часі Медведєв Ягер-LeCoultre. Відмінний вибір як це найкраща ціна/якість пропозиції в класі годинника de luxe. Це був Jaeger-LeCoultre, який подав величезну більшість елітних брендів з його ідеальними механізмами - від Vacheron Constantin і Audemars Piguet до Cartier і Van Cleef & Arpels. У той же час бренд завжди відрізнявся більш ніж помірними цінами для своїх чудових годинників.

Але час для президенції і Медведєва довелося переходити до офіційного протоколу Breguet Classique. Він має кілька, але всі класичні.

Я думаю, що Дмитро Медведєв не має часу думати про збільшення та різноманіття його годинникової колекції. Якщо у нас є президент, який не має особливих труднощів, але буде достатньо часу, щоб диверсифікувати свій гардероб самостійно?) Я не маю сумнівів, що 12 червня на День Росії вона значно зросла, а в січні 2009 року вона стане зайвою. Цікаво, що президент вважає за краще. Спеціаліст може визначити багато з цього вибору.