Аршавін пояснив, чому російська команда втратила

Після поразки Іспанії в півфіналі лідер
Росія припинила ховання журналістів.

Після поразки іспанської національної команди в півфіналі чемпіонату Європи, більшість гравців російської національної команди мало відмовилися відповісти на питання журналістів. Тільки три гравці погодилися прокоментувати матч. І якщо професіоналізм Сергія Семака і Костянтина Зирянова не був сюрпризом, то кілька людей чекають коментарі від Андрія Аршавіна. Тим не менш, футболіст Zenit відповів на всі питання детально.

Андрій Аршавін відігравав три матчі на чемпіонаті Європи. У першому двох він був визнаний кращим гравцем матчу, і ... категорично відмовився від інтерв'ю. Але після поразки Іспанії в півфіналі Аршавін перестав мовчати.

до Яке враження висловило іспанську національну команду?
до Команда No-minus. Під час гри я не знайшов жодного слабкого місця в іспанській національній команді.

до Що відбулося в півзахисну команду Росії, яка в попередніх чотирьох матчах грала набагато сильніше?
- Спанісари просто грали твердіше, це все.

до Здавалося б, Спанісари приділили велику увагу Вашій турботі.
- Від мене особисто відіграли ніхто, всі діяли в зонах. Я рідко володів кулькою під час матчу. Мапа Я не переїхала багато, я не відкрився багато, я рідко отримав м'яч. Але я зробив мій кращим, теж. Ми не відіграли вперед багато, і для більшості матчів, які володіли м'ячем.

- Іспанські захисники були блискучими, не були?
до Ми не доводили особливих проблем з іспанською обороною сьогодні, тому вони не повинні процідатися.

- Вперше російська національна команда не мала переваги в фізичному готовності, це зробила?
- Так, здавалося мені, і вся команда була фізично слабкою. Я не знаю, чому це сталося. Але турнір не може йти плавно. Коли фізика бракує, майстерність допомагає. Іспанка має більше навичок.

- Чи можна порівняти Інсбрук і Відень проти Іспанії?
- Я думаю, що перша гра проти Іспанії була набагато краще. Хоча я мав різні кути перегляду матчу, в першому випадку – від подіуму і в другому – на полі, я ще мав чітке враження, що в Інсбруку ми робили набагато краще, ніж у Відні.

- Чи впливає на півфінал?
- Я не скажу, що ми втратили, оскільки ми не маємо одного або двох гравців. Російська команда зробила все, що вони могли на цьому турнірі. Здавалося б, не вдалося зробити більше.

Чи ви залишаєте Австрія в такому поганому настрої?
- Я не хочу сказати, що я щасливий. Зараз досягають півфіналу Чемпіонату Європи, як і успіх, і протягом декількох місяців він може розглядатися як провал.

до Як ви пам'ятаєте більшість на чемпіонаті Європи? – питання капітана російської команди Сергія Семака.
до Це полуфінальний матч. Я завжди пам'ятаю останні. З одного боку, ми успішно проводилися на турнірі, кілька очікувань, щоб досягти півфіналу. Але це сором'язлива, щоб приховати, коли титул чемпіонату був так близько. Що робити – Спанісари повністю відтворили нас. Вони змогли показати фантастичну гру, і ми розгорнулися після першої мети ми задумалися і не змогли зібратися разом.

до Як оцінити результати виконання російської національної команди на чемпіонаті? – питання до півзахисника Костянтина Зирянова.
до Ми були одним кроком від фіналу. І ми не прийшли до нього. Але не буде багато розчарування. Після всього, ми отримаємо бронзові медалі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

до Чи можна порівняти два матчі російської національної команди проти Спанісарів?
до Вперше програвати з ними. Цього разу вони взяли нашу гру разом і не дозволяли нам грати в найкращий футбол. І коли на чолі з рахунком вже важко переробити.

до Ви не здійснили ініціативу від початку матчу в руки як завжди. Чи є це свідоме рішення?
до Ми боїмося пропустити мету. Так є Спанісари. Перша мета не повинна дотримуватися логіки подій. Просто хороший постріл і хороший kick від javi.

- Як зробив Guus Hiddink після гри?
до Він привітав нас на виставу на турнірі, шоок руки з усіма хлопцями, сказав: «Добра робота».

- Ви щасливі з Чемпіонатом Європи?
до Ми завершили незначну замітку, звичайно. Але що ми робимо? До початку турніру, ніхто не очікував нас до півфіналу. Отже, це результат на турнірі обов'язково плюс.