1104
Динамічна вежа в Дубаї (UAE)
Згідно з новинами BBC, будівництво унікальної 80-поверхової будівлі почнеться в Дубаї.
Динамічна вежа - перша будівля світу, яка може змінити її зовнішній вигляд.
Кожна підлога будівлі буде пересуватися порівняно з грунтом та іншими поверхами. Інноваційні 420-метри
Будівля буде обертати її поверхи 360 градусів навколо однієї масивної і стаціонарної колонки.
На кожному поверсі знаходиться 79 вітрових турбін.
«Динамо Вежа» в Дубаї, який буде готовий в 2010 році, планується в офісах будинків, готель.
квартири і 10 розкішних вілл. Хоча вся вежа буде обертати, тільки ці 10 приватних вілл вгорі
Вони можуть контролювати їх рух.
Поворотна вежа зможе самостійно виробляти енергію через дахові сонячні панелі і 48 сонячних батарей.
вітротурбіни. Це більше 0,3 мегаватів електроенергії з кожної клітини, що генерує 1,200,000 кВт-год електроенергії щорічно.
24 червня в Нью-Йорку відбулася презентація проекту Dymanic Tower.
На фото є головний архітектор Динамічної вежі Девід Фішер (David Fisher) з Флоренції, який займає патент на концепцію проекту.
Дубайський хмарочос запланований на будівництво в 2010 році, загальна інвестиція в проект становить 700 млн дол. США.
Минулого року було повідомлено про те, що є аналогічні плани будівництва такої
обертовий хмарочос в Москві, тільки висота 70 поверхів.
Проте, за даними російських новинних агентств, московський мер Юрій Лужков не знає нічого про це.
це. «Я нічого не чув про цей проект. Я думаю, що це свічка фантазія, — цитати слів
Майор RIA Новости. Тим не менш, Лужков заявив, що міські органи розглянуть такі
пропозиції, якщо вони отримані.
Динамічна вежа - перша будівля світу, яка може змінити її зовнішній вигляд.
Кожна підлога будівлі буде пересуватися порівняно з грунтом та іншими поверхами. Інноваційні 420-метри
Будівля буде обертати її поверхи 360 градусів навколо однієї масивної і стаціонарної колонки.
На кожному поверсі знаходиться 79 вітрових турбін.
«Динамо Вежа» в Дубаї, який буде готовий в 2010 році, планується в офісах будинків, готель.
квартири і 10 розкішних вілл. Хоча вся вежа буде обертати, тільки ці 10 приватних вілл вгорі
Вони можуть контролювати їх рух.
Поворотна вежа зможе самостійно виробляти енергію через дахові сонячні панелі і 48 сонячних батарей.
вітротурбіни. Це більше 0,3 мегаватів електроенергії з кожної клітини, що генерує 1,200,000 кВт-год електроенергії щорічно.
24 червня в Нью-Йорку відбулася презентація проекту Dymanic Tower.
На фото є головний архітектор Динамічної вежі Девід Фішер (David Fisher) з Флоренції, який займає патент на концепцію проекту.
Дубайський хмарочос запланований на будівництво в 2010 році, загальна інвестиція в проект становить 700 млн дол. США.
Минулого року було повідомлено про те, що є аналогічні плани будівництва такої
обертовий хмарочос в Москві, тільки висота 70 поверхів.
Проте, за даними російських новинних агентств, московський мер Юрій Лужков не знає нічого про це.
це. «Я нічого не чув про цей проект. Я думаю, що це свічка фантазія, — цитати слів
Майор RIA Новости. Тим не менш, Лужков заявив, що міські органи розглянуть такі
пропозиції, якщо вони отримані.
Новий автомобіль BMW для дебютного наступного року у Франкфурті Motor Show
NTS Touch Pro: «граведиг» Зареєструватися