739
$200,000 Відпочинок: росіяни літати в космос з великими компаніями
Чому потрібно гроші, якщо ви не можете витрачати його на великий масштаб? Хтось чітко розповів про те, що російські мільйонери цієї теорії, оскільки вони успішно впроваджують її в життя. Просторий туризм став модним. Багаті і успішні бізнесмени Росії хочуть літати в простір з цілою родиною, збираючи їх і друзі, так само, як і інші йдуть на відпочинок в Анталії. Тільки ціна такого свята становить $200,000.
Чому б не використовувати гроші, щоб взяти батьків і друзів на простір? Бізнесмен Ігор Куценко вирішив розшукати простір на космічній компанії. «Коли я розповів, що ми будемо йти в космос, вона запитала тільки одне питання: «Коли?» Закупівля квитків на суму понад 130 тис. євро, за бажанням запросити не тільки своїх батьків: Я замовляється тільки в разі, якщо кілька додаткових місць. Мене з моїх друзів й
Ще один російський простір, Тимур Артемєв, купив квитки на себе і дружину. Незаймана Galactic's SpaceShip Два космічних апаратів піднімуть їх до висоти 100 км.
Незаймана Галактична комерційний директор Стівен Атенборо говорить 11 осіб з Росії вже забронювало квитки на простір. Очікується порівняно коротким: рейси почнуться в 2010 році. Пасажири матимуть можливість витрачати час на зовнішній простір і випробувати всі шари безваги.
Виявляється, навіть перед тим, як почати, космічні рейси вже придбали статус сімейної поїздки або веселу вечірку з друзями.
Jakks Eyeclops є нічним баченням для любителів само рибалки
Верту Суаве з 7 куточків для повного жіночого щастя