Нена Мордюкова помер у бідності

Незадовго до смерті Нони Мордюкова, її сестра Наталя Катаєва мала запозичати гроші, щоб забезпечити відомий родич з гідною медичною допомогою.

Упродовж останніх днів, коли Нена Вікторівна була інтенсивною опікою, за наказом головного лікаря Центрального бюро дизайну, Мордюкова була проведена безкоштовно, звіти Life.ru.

Актриса Нена Мордюкова ніколи не розповіла про її складне існування. Вона не схожа на скаргу. Нена Вікторівна була оптимізатором. Тільки її сестра, якось давайте поспішати, що сім'я не має грошей на дороге лікування. Мордюкова страждала від серйозного захворювання - розбиття психічних функцій в результаті пошкодження мозку.

У березні цього року, коли 82-річна зірка російського телевізійного екрана була прийнята до центральної клінічної лікарні, виявилося, що її медична політика не поширюється на службу в психосоматичний відділ клініки. Мордюкова для лікування мала сплатити суму тиди. Тоді Микита Михалков приділяв дорогим лікуванням улюбленим мільйонам глядачів. Але доглядати за хворою жінкою її сестри не вдалося. Найняти медсестри, Наталя Мордюкова мала піти в боргу.

«Я мав найняти медсестра», - сказав Сестра Мордюкова. - Нона дуже погана, вона потребує постійного догляду. Але ми не знаємо, чи витягнемо такі витрати, день роботи медсестри коштує п'ятнадцять сотень рублів.

Нена Мордюкова була хвора більше одного року. Всі її скромні заощадження, актриса довго проживала на лікуванні. В останні роки найбільш знакова актриса радянського кіно проживала тільки на пенсії і крихітна добавка п'яти сотень рублів за стару опіку. Практично не користуючись зіркою. Вже трикімнатні квартири від нещасного випадку.

Довгий час, Нена Вікторівна ховається в однокімнатному номері «Хрущов» з сестрою. Після телеведуча Урма Отт у своїй програмі попросила: «Нена Вікторівна, як це сталося, що ти, народний артист, як і раніше живеш у маленькій «однаушці»? Мордюкова відповів: "Я буду писати в ЮНЕСКО, можливо, вони будуть." ?

Через кілька днів, Морюкова переїхала в комфортабельну трикімнатну квартиру на бульварі Орехова.

Великою актрисою загинув в руки медсестра, який був з нею цілодобово протягом декількох днів, так як сестра Нени Вікторовна не могла бути біля неї через венозний вік. Наталя завітала її хвору сестру з кожним днем, але її власні недуги не дозволяли їй бути на приліжкові її коханої сестри в будь-який час.

З самого початку ранку сестра великого актора Наталя Вікторівна отримала нескінченний потік співчуття з усіх куточків Росії, України та інших колишніх радянських республік.

Однією з перших висловлених глибоких супроводжень до родичів та друзів актора Нена Мордюкова у зв’язку з її смертю, президент Росії Дмитро Медведєв.

До недавнього часу Нена Вікторівна працювала важкою, оскільки вона може доповнювати її спогади. З запланованих чотирисот сторінок, вона вже написана майже на двісті.

Видавничий будинок, де було підготовлено книгу для релізу, заявив, що велика актриса була повною надії в липні, щоб закінчити роботу над виданням.

Нена Вікторівна розповіла, що через госпіталізацію вона повинна відкласти доставку рукопису трохи, але вона була повною оптимізмом, сказав, що робота над книгою приніс її радість.

Нена Мордюков буде похований на кладовищі Кунцесево у середу. У храмі Спасителя Зооображених Руками на Setuni, розташованих на території кладовища. У тому ж храмі 28 років тому Нена розповіла про те, щоб її єдиний син Володимир Тихонов.

Відома актриса, незважаючи на те, що вона любила аудиторію, не чекала влаштувати цивільну траурну службу.

«Нанокка попросила не влаштувати лавські обряди», - сказала Наталія Вікторівна. Я хотів все бути тихим і дуже скромним.

На Кунцевому цвинтарі вже підготували місце, де буде похована велика актриса. Її могила буде розташовуватися поруч з сином.