Щоденник початківця жінка :-

Від автора: немає складних філологічних поворотів, щоб читати
Давайте потрапити в фантазію...

День 1 тиждень 1.

Вирішена жінка. Я пішов в магазин, купив Axe. Прогулянка по вулиці, ніякого ефекту. Я шукав на телевізорі з небезпекою.

День 2, тиждень 1.

Я думав, що я повинен збільшити концентрацію. Я кладу на без рукавів, я кинув себе.

пів чаші. Пройшов у громадському транспорті, всі речі, що пропалювалися під пахви до гарної дівчини – вона стала хворим.

Висновки: Не віруйте оголошення!

День 3, тиждень 1.

Я вирішив приїхати з іншої сторони. Я шукав модні журнали і пішли покупками. Зноси білі штани і туги. Менеджер з продажу (пардон!), менеджер з продажу, побачила красу "soft" - нім. Ефект хороший. Прогулянка на набережній.

День 7, тиждень 1 тиждень

Увечері, одягаючи спецтехніку: пончики, білі штани, туга сорочка, пішли ходити по набережній. Дівчата замість того, щоб посміхатися, якось гинуть, але перетворюються навколо (!).

Коли я підійшов до мосту, я вже йшов 3 осіб, які одягалися в подібне спеціальне обладнання. Я думав, що люди, які хочуть вчитися і поділитися досвідом. Тоді він усвідомив, що він говорив більше і більше з його язиком, і він ледь не залишався.

Висновок дня: У деяких місцях я не дуже добре!

День 1, тиждень 2.

Я купив велику книгу з психології. Удачливий, на вуличному лотку просить його тільки 50 рублів, розгорніть, що єдиний екземпляр, і в цілому диво.

Я отримав додому, почав приймати ноти. Книга називається 101 Шляхами, щоб зустріти дівчину. Це просто справа читання, навчання, Здається в оренду приміщення під гаремом.

День 4, тиждень 2.

Вивчили ноти. Я пішов зустрітися з вами. Дівчата, якось дивно реагують на кращий спосіб знайомства, що читається в книзі (запитати дівчину, яка різниця між Big Mac і Royal Big Mac, з натяком на обід в найближчому McDonald's). Представники чесного сексу, направленого на створення цього «McDonald’s»

Книга була написана Американською з Нью-Йорка. I swear.

Висновки: Не всі книги однаково корисні. А також, що росіяни мають таємничу душу, і російські дівчата доповнюються.

День 6, тиждень 2.

Я прочитав статтю про переваги розміру. Я вирішив замовити насос.

День 6, тиждень 3.

Помпа прийшла, лякаючи інструкції, щоб спробувати на себе боятися. Я пішов на котедж, щоб спробувати на огірках.

День народження 6. Тиждень 5.

Огірки виросли помітно, але ще страшно спробувати на себе. Я вирішив купити насос для загартування грудьми - я буду рости мегакупівля.

Висновки: Я знаю, як поліпшити сільське господарство Росії.

День народження 3. Тиждень 6.

Продаж огірків на ринку. Я зустрів хороший клієнт, мешканець наступного будинку. Вона запросила мені в будинок в неділю.

Про план дій припинив торги, кинув додому.

Висновок дня: Спеціальні правила обладнання!

День народження 6. Тиждень 6.

Я шукав літературу на тему – «Перша серйозна дата». З огляду на гіркий досвід, я шукав тільки російських авторів. Я знайшов десять статей на десять різних авторів, але з тим же назвою: Як отримати дівчину на ліжко. На мій сюрприз я знайшов, що текст у всіх десятках практично ідентичний.

Висновки: Секс є дуже вузька тема!

День народження 7. Тиждень 6.

Я прийшов, притискав дзвіночок. Я прийшов і не встигла закривати двері до! Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Це круто. . [ цензура]

Це день, як і той же тиждень.

Вони кажуть, що привіт мені в аптеці.

Ще один тиждень.

Аптека дала дисконтну картку, а також купон на один безкоштовний візит до уролога в разі чогось.