684
Джолі розкриває, чому вона зірвала в «Especially Dangerous»
Голлівудська акторка Анджеліна Джолі приймала, що вона вирішила взяти участь у кінофільмі фільму Тимур Бекмамбетова «Особливе небезпечне» для позбавлення від важкої депресії.
Анджеліна Джолі зауважила, що її остання акторська робота в фільмі «Вершковий небезпечний» допоміг їй впоратися з депресією. Актриса заявила, що цей фільм був спасінням для неї, і вона прийняла запрошення взяти участь у проекті, щоб подолати біль, пов'язані з втратою її матері.
Нагадаємо, що в лютому минулого року матір одного з найпопулярніших акторів у Голлівуді – Маршлин Бертранд загинув рак на 57-му році життя. Брат Анджеліни неодноразово відзначив, що сестра її вкрай болісно вражається смертю матері і не може відновитися від удару протягом тривалого часу.
У цей непростий час для актора вона погоджується працювати з російським режисером Тимуром Бекмамбетовим на новому проекті. Як Анджеліна пізніше прийнята, вона прийняла пропозицію, щоб стріляти надії позбавлення від депресії.
Моя мама була просто загибла, і я хотів би отримати деякі відволікання, тому я вирішив випрацювати важко так, щоб вправа була пом'якшити біль. Я був настільки відчайдушний, що мені було складно, щоб отримати ранок, потім я вирішив закінчити цей стан і підписаний за роль в фільмі, що допомогли мені залишитися у формі і не дозволяв мені розслабитися.
Нагадаємо, що після комерційного успіху в оренді картинки «Ефективно небезпечні» студії Universal Pictures оголосила, що має намір розпочати зйомки другої частини блокбустера. Керівник студії Mark Schmager відзначив, що директор Секеля знову стане Тимуром Бекмамбетовим, а зйомки планується розпочати у липні 2009 року.