Різні заяви

р.

С ***
По-друге, чим далі дорога проживає, тим більше дивує дві ходи поруч один з одним пам'ятають початок шляху. Світильники минулого зникають кудись навколо кута. Для подій на відстані, щоб з'явитися все те ж, що повинно бути сенсів.
С ***
Життя дуже швидко: в один момент ми потрапляємо від небесного до підводного світу.
С ***
Якщо нічого не належить мені, я не можу витрачати час на те, що це не шахта; краще жити, якщо сьогодні це перший (або останній) день життя.
С ***
Всі мрії, що хтось прийде і відкриє в них вірну жінку, супутник, коханець, друг, пробуджувати в них ніжність і пристрасть. І з першої хвилини зустрічі кожен розуміє: ніхто цього не станеться.
С ***
Він дає себе відчувати себе, не шукаючи спини, він відчуває себе безкоштовно, він любить з усім душею. Тексти пісень, а це означає: Він, хто любить з усього серця, відчуває себе безкоштовно.
С ***
Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше.
С ***
Пристрасть може перенести як красиві ліхтарі між двома людьми, але це не просто. Це також справа захоплення в невідомому і несподіваному, в бажанні зробити щось з спеким, у вірі, що мрія прийде вірним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
С ***
Пристрасть не дозволяє людині їсти, спати і працювати, позбавляє від миру, багато бояться від неї, бо з'являється, знищує і порушує все колишньо і знайоме.
С ***
Зустріч жінка з себе - це захоплююча, але небезпечна гра. Це божественний танець. Коли ми зустрінемо, з'єднаємо два пальці божественної енергії, два галактики. І якщо ця зустріч була організована належним чином, одна галактика може знищити інший.