Павло Вілл: «Нехай мій обличчя? Я можу відповісти на це ...

54125.

Бастард Воль. Жителі «Комедія Клуб» Павло Воля про педагогіку, одноразовий гумор та «плести»

Він може надсилати певну знаменитість на знамениту адресу або розповісти про популярний художник, що його альбом є сором'язливим. І пішов він з ним.

Бо Волоя вибрала таку роль в Комедії клубу на TNT - гламурна сумочка. Що ви хочете? На найближчому огляді виявилося, що в житті Павло виглядає більш схожий на шкільний педагог-філолог, ніж скраб, який змусить відомих людей зі сцени. У своїй рідній Пензі почала свою кар’єру.
"Я люблю спілкування."

- Павел, були ваші шкільні уроки, як весело, як комедія клуб?

Я не маю такої масштабної навчальної практики. Але уроки були веселими. Спочатку я зацікавився чимось, розмовляючи з ними як дорослого з дорослим. А потім він просто спалений ними.

до Як у школі з'явилася людина з виготовленням «гламурної шкіри»?

Я з Пензи, де, як в будь-якому провінційному місті, є тільки 4 університети Санн. Найхолодніші – педагогічна та політехніка. І з 8-го класу я був безперечно позаду в точну науку і завжди хотів би поспілкуватися, тоді я мав один шлях - до педагогіки.

Роман Трахтенберг – це стосунки між чоловіком і жінкою: перший роман, потім трахтенберг.

Чи є «Glamorous Bastard» зображення, або це те, що ваше життя?

до На одному з вечірок ведучий комедії Клуб Арташес Саргсян взяв участь у сцені і впровадив мене: «Паул Вілл – гламурний бастарт». Всі сміхалися потім, а нік-стрейк. Немає необхідності в цьому сенсі, як і в усьому, що ми робимо. В цілому комедія клуб виявилася якось на збитку. За перший виступ видатних людей прийшов тільки Кіркоров з Юдашкіном. Я пішов на шавлія, кинув кільце диму і сказав: "Погляд на мене, тепер я Кіркоров." І Юдашкін сказав, що він був непоганим, прийшов з мільйоном різних речей, і себе, як звичайно, все в чорному кольорі. Але це був дитячий сад у порівнянні з тим, що ми робимо зараз.

Якщо євреї прогулялися в степу не після Мойсея, але після Мойсе, вони прогулялися великим чином.

- Знаменитості торкаються людей. Чи є хто-небудь намагався писати вам для ізоляції ви?

Ну, перш за все, я можу відповісти, незважаючи на мій легкий вага. По-друге, більшість наших гостей є гарними людьми. Якщо ви знаєте, як жартувати, відповісти. Якщо ви не можете зробити це самостійно, будьте готові до будь-якого роду гумору.

У Росії є футбол, але тренер з Голландії. Таким чином, російські футболісти, на відміну від всіх інших, грають футбол на траві. Але не на траві, як і всі інші. й
"Привіт, стейкери!"

Чи є ваш гумор одноразовий або ви використовуєте ваші жарти багаторазово?

Я не маю мініатюр, тому я маю на увазі щось нове. Я не можу використовувати мої жарти двічі. І я не тримаю листів, які я говорю.

Як ви починаєте вечір, коли нічого не заходить в голову?

- Ну, коли нічого не виходить на все, я кажу: "Хі, стейкери!"

- Ні відступ до стейкерів?

Про нас Якщо я бачу багато серйозних чоловіків в куртках в номері, я кажу, "Клапка, чоловіки". І я підкреслюю, "Це стосується чоловіків у зв'язках, теж." Ну, якщо вони не реагують на всіх, то я зазвичай використовую непоганий знак: «Мене з нетрадиційною спрямованістю не може бути апеляційним. й

Ви побудували свою кар’єру на благо людей. Або це не так?

Якщо ви подивитеся на свою кар'єру в плані журналу Forbes, я даю так. Але я не зможу. Я не маю можливості сказати, що люди, які можуть бути, кожен в цій країні думають про те, але не мають можливості говорити про публічно. Хто повинен вийти і попросити співачки, які не випустили нічого в довгий час, «Коли ваш останній CD (сорт, як ви?) виходите? й

Російський кіно звучить майже як смішний, як шведський рапс, сербський Porsche або дуже дорогі австралійські годинники.

рейтинги
Найпопулярніші гумористи на турі на півдні Росії

1,1 км Клуб комедії.
2. Максим Галкін
3. У Михайло Задорнов
4. "Наша Раша".
5. Умань Володимир Вінокур