Щоденник потовиділення Мусковіте
7. Про нас 12 Він кинувся, тому що подушка була поплавлена.
7:24 Перейти до вмісту Я! Нарешті вимкнула гаряча вода!
7.24 А, ні, ні, ні.
7.26, це вимкнено! Це була холодна вода!
7:38 Я хотів каву. Поставте чайник в холодильник.
7.53 Чайник варений.
7:58 Кава випаровується.
8.10 р. Я не можу вирішити, що носити для роботи. Сімейний нижню білизну гарячий і струганий виріз.
8.15 Вирішений з тугою і купити кишеньковий вентилятор
8.16 р. Я думав і вирішив, що там не було кишені в туніці, вентилятор ніде ставити.
8.18 р. О, людина, я кладу туго на задньому плані. Або це до?
8.25 р. Щоб зупинитися легко, кидаючи ноги високі. Гаряча. Проходячи вагони весело прокочуються пішохідні походи асфальту.
8.31 Караван з верблюдів випливла замість тролейбуса з шайбою. На березі оазису стоїть голова вулиць привидно окреслює палац (не Газпром)
8.33 р. Бікіні не працює як тренер. Шукаю вікно.
8.38 р. Команди снів не підходять бікіні.
8. 40 На спинці, три люди знаходилися.
8. 44 Підсумок ковзана без проблеми.
8.46 р. Некомфортно бути лікті в перевезенні. Ліжка ковзають.
8.50 р. У натовпі кажуть, що магазини «Світ хутра в Соколниках» і «Дубленкі на Алексеевській» спали шахом.
8.51 р. І були перейменовані Борисов Рів'єра.
8.59 р. Поблизу станції метро в автостоянці, вісім Bentleys і два Lamborghinis: виробники морозива приїхали до роботи.
9.08 Три жінки, які застрягають на задню сторону. Ледько зрізається.
9.09 км Зовні роботи, шеф-кухар на бордюрі обсмажують барбекю. Він дав мені непорозуміння. Я повинен, ймовірно, зняти мій краватка.
9.10 р. У лобі є рядок. Виявляється, що тільки один кондиціонер працює.
9.11 Всі відокремлені смужки.
9.15 км У офісі я боявся, що я потрапив в бар «Синій Ойстер»: чоловіки в нижню білизну і шапки. Вимкнено, захист від нової форми.
9:20 Я граю мадро, але робота все ще кип'ятіння.
9.28 р. Повідомляємо, що офісний планктон вилікував з фонтанів випускників і прикордонних охоронців — вони весело, і це там для роботи.
9:30 до 22:00 Привабіть весь відділ по вентилятору.
9.33 р. Головний сержант робить каву, надаючи чашки на підвіконні.
9:55 км Вболівальник тут. Ще одна лінія в лобі.
10:00 Яй! Я заповнила клавіатуру. Робота. Перегляд новин.
10.11 Абрамович переїхав з Дерипаською, щоб купити Останкінський пивний завод. До сих пір я торгую тільки дві мобільні бочки.
10.16 р. Важко розпочато будівництво елітного житла в Оймяконі. Анадир і Тіксі стають модними партійними курортами.
10.24 р. Деякі члени персоналу сидять в хопах і черепках. Вони не допомагають.
10.33 км Юрій Лужков з'явився в громадському носінні шапки в отворах.
10.41 км Прес-секретар Юрія Лужкова Сергій Цойя з'явився на публіці з пагалом.
10.50 Жанне Фріське не з'являлося в публіці: нічого не носити.
11.03 р. Державна думка намагається перемістити зустрічі до глибокого морозива магазину охолоджуючої станції No 14. Працівники холодної рослини тримають захист на третій годину.
11.12 р. Артур Чилінгаров розтоплений.
1 січня Зелена країна припинила видачу віз до росіян. Ні один розуміє, як це сталося, але Березовський вже прагнув до політичної притулку.
12 хв Щось натискає навколо.
1 час Я хворий на цей клік.
13.01 р. Пройшов на радіо - ртуті в закритому об'ємі при кип'ятіння починає натискати.
14:00 поїхали в їдальню, замовили пельмені, просили не варити.
15:30 до 15:30 Приготований на зустріч, головний поганий при натисканні куртки.
15:40 По закінченню зустрічі, напіврозсушені боби кладуть на акуратний стіл і вимагали називати очищувачем для запарювання його наречену.
15. 41 Це!:%Не; з наступного відділення зламався через вікно на березі. за брум.
15:42 Про нас Керівники зрізають берези, носи, давали начальнику сходу сухого льоду в носку.
15:58 Церква в паніці - тепер спалювання в гельській каульдроні може тільки відлякати клаустрофобії
...
1 час Походи до пекти. Тут круто.