Один день в житті водія

На передніх сидіннях є два бабуся. Трансфер практично повністю. На зупинці.
Хлопець приходить в. Трансфери 10 рублів водію і отримує зміну - 1 руб. Ручка висить з руки і потрапляє під сидіння онуків.

Хлопець вигинає над, намагається знайти зміни і, несподівано, далеко. У мікроавтобусі - тихий сміх сміх, гиблінг. І один з онуків говорить на інший, "І рубри повинні відірвати мене! Трансфер вибухає сміхом. Хлопець стає пункером і просить зупинити мікроавтобус.
У хвилині на автобусі надходить тверда леді. Маршрутка продовжує сміятися. Дівчинка починає вивчати себе нервово. Нехай вони сміються на ній. Тут бабусі, верхова їзда з сміхом, починають розповідати леді історію з рублькою. Леді також починає сміятися, а потім не мухається з носа і падає на її бабусі. Леді хоче зупинити автобус.

Ми їдемо, їзда з сміхом. Водій також сміється, бере сигарети, димки, відкриває люка над головою. Коли він кладе дим у люка, він говорить про його бабуся: «Чи не дует під люком?» У салоні покривається новий плеч сміху. Водій, реалізуючи те, що він сказав, випадає з кабіни, танці і печіння.

Таке автобус 20 хвилин пізніше.
Трансфер з кінцевою зупинкою «Сагарний поселення». Всі сісти, сидіння зайняті... Водій почав машину ... Дверцята відкрився бабуся... А потім він просить водія: «Милок, чи є ти кінець цукру?» На автобусі... «Я не знаю, я не спробував!»
На автобусі була відкрита іржа! У салоні з’явились, що немає вільних місць. І тримаючи 10p в драйвер, вона сказала,
"Зроби мене стоячи!" Водій випадає з кабіни в снігохід і шейки в гістеричному підході.