КАТА ТІРАМІСУ.

Для тортів:
(за формою 20 см) (запечена в 30 см форма, тому у мене було два коржі, не чотири). Торт не був плоским, і навпаки.
3 яйця
200 г цукру
1 ч.л. ванілі
1 1/4 склянки борошна
1 1/2 ч.л. розпушувача
100 мл молока
50г вершкове масло

Кавовий сироп:
200мл міцна кава
100г цукру

Маскарпоне крем:
250г маскарпоне
200 мл вершки 35%
4 жовтки
1/3 склянки цукру
4 білки
2 ч.л. ванілі

Для оформлення:
Кокоса
Шоколадна дитина
200 г печива Саворді (Я купив м'які італійські бісквіти Мілано з шоколадним шаром і відчував великий ;)

Бісквіт:
Тепла духовка до 175С. Збийте яйця і цукор, щоб виробляти світло і повітряну масу. Нагрійте молоко маслом до розтоплення масла. Поступово додайте молочну суміш до маси цукру. У окремій мисці змішайте борошно і розпушувач, додайте в тісто. Змішати до однорідної. Випікайте протягом 35-45 хвилин, доки зразок для чистого зуба. Нехай бісквіт охолоне, потім порізати на 4 скоринки.

Кавовий сироп:
У невеликій сковороді змішайте (сильний і кращий нерозчинний) каву з цукром. Варити до повного розчинення цукру. (Я просто кинув половину склянки цукру в спекотній каві і він розчиняється ідеально)

Маскарпоне крем:
У водяній бані змішайте жовтки з цукром. Стирайте постійно до маси загусників. Обкладинка з харчовою плівкою і дозволяє повністю охолоджувати масу. У мисці збийте вершки. В іншому сухому і чистому мисці збийте білки на стійкий пік. Додайте маскарпон до суміші жовтка і цукру, акуратно перемішайте. Додайте збиті вершки і ванілі. Поступово вводять збиті білки.

Збірка тортів:
Торти замочити в кавовому сиропі. Покладіть шар вершки на кожен торт. Помариньте торт з вершками з усіх боків. Прикрасьте печиво Savoyardi з боків. Холодильний холодильник 6-8 годин. Перед подачею посипати верхню частину какао-пирога і прикрасити шоколадною крихтою.