«Світ не так, як це здається. й

Дві подорожі ангели залишалися на ніч в будинку з багатою сім'єю. Сім'я була непристойна і не хочу залишити ангелів у вітальні. А замість того, вони заклали на ніч в холодну підвал. Як вони зробили клумбу, ліктя ангела побачила отвір в стіні і запечена її. Коли молодий ангел побачив це, він запитав чому. Відповідність elder:

- Що вони здаються.

Наступну ніч вони пішли в будинок дуже бідного, але гостинного чоловіка і дружини. Пару поділяють деякі продукти харчування, які знаходилися з ангелами і розповіли їх, щоб спати у своїх ліжках, де вони можуть отримати гарне нічне сон. На наступний ранок ангели знайшли власника і дружину крісел. М'ясо, яке молоко було єдиним доходом сім'ї, лежав у стабільному стані. Молода ангеліна попросила ліктя:

- Як це сталося? Першим чоловіком було все, і ви допомогло йому. В інших сім'ях було дуже мало, але було б бажання поділитися все, і ви пустили їх тільки вмирати. Чому?

- Речі не те, що вони здаються, відлякується ангел. Коли ми були в підвалі, я зрозумів, що був скарб золота в отворі в стіні. Його майстер був ірде і не хочу зробити добре. Я відремонтував стіни, щоб скарб не був знайдений. Як ми сховали в ліжку наступну ніч, ангел смерті прийшов на дружину майстра. Я подарував йому коу. Що вони здаються. Ми не знаємо все. І навіть якщо у вас віра, вам все ще потрібно надихати впевненість, що все, що приходить на вашу користь. Ви дізнаєтеся, що час.