782
Тина Канделакі - Кому війна? Не наш.
Про три роки тому Олексій Ведиктов і Наргіз Асадової летять до Грузії. Наргіз і Ведиктов інтерв'ю президента Михайл Саакашвілі. Адміністрація Президента Грузії тривалий час не може дати чітку відповідь або не може Ведиктов принести мене з ним, а потім Саакашвілі. Виявилося, що він не розумів, і я був привезений.
Ми побачили один одного вперше, хоча у нас є багато взаємовідносин. Саакашвілі заявив, що він виріс на своїх радіопрограмах і добре пам'ятає, як я розмовлявся на моєму повітрі про чорні трусики і інші дівочі відверті.
Ведиктов і я шукав один одному, але це тільки початок. Коли ми вже розірвали, Саакашвілі почали текстувати мене, кажучи, що ми не говорили про все. Після консультації Ведиктов я вирішив домовитися з ним з ініціативи на його проживання.
Ви не повинні фарбувати фривотні фотографії, я досить старий, щоб контролювати будь-яку ситуацію. А наша нічна зустріч перетворилася в дуже серйозний політичний спір. А тепер він переконував мене, що він був історично еквівалентний Девіду Будівельника. Девід Будівельник Грузії та Саакашвілі знищує його. Ми домовилися довго, і я бачу його за чотири години. Я не є психіатром, щоб зробити діагностику, але гіпертрофідний ванільність багатопліфікований гіпертрофідним самолюбом і дуже, щоб покласти його злегка, нестабільна нервова система не кращий радник президента.
Коли Михайло Миколайович прийшов до Москви через кілька років і приватну вечерю було на честь його візиту в барі GQ, я переконував ще раз, що бажання бути значущим для нього набагато важливіше всього грузинського народу.
А потім у своїй резиденції три роки тому, він сказав мені, що буде багато говорити про Грузію. І я думав, що ці слова будуть матеріалізувати саме так, як вони зробили сьогодні?
Не секрет, що люди Грузії не підтримують президента Саакашвілі. Ми завжди були найбільш мирні люди Кавказу (ми навіть не знаємо, як боротися) і до цього дня залишаються так, але це наша відмова, яку Бог дав нам президенту, який розпочав війну не тільки з Осетією, але і з власними людьми?
У Грузії кров багато разів переповнилося протягом останніх 15 років, і кожен раз ми сподіваємось, що це буде останнім, ми були неправильні.
Як тільки Мамардашвілі сказали, що якщо мій людина йде після Зв'яза Гамсачурія, я буду йти проти мого народу!
Відтепер я можу сказати з абсолютною впевненістю, що я з моїми людьми сьогодні, тому що мої люди завжди були проти агресії, війни і кров'ю. І мій народ довгий час був проти Саакашвілі, до якого я неодноразово сказав, дивлячись на очі знаменитої грузинської мудрості: «Час зацарював, не царів. й
Я думаю, що чашка терпіння переповнена і Грузинська по всьому світу повинна протестувати дії Саакашвілі і що це смородина робить!
Джерело