Монтаж. Комп'ютерна творчість

Tech Support: Послухайте вас.

Клієнт: Uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh... Чи можна мені допомогти?

Технології: Звичайно. Якщо ви готові, почніть зараз.

Клієнт: Добре ... Я не знаю багато про процес, але я думаю, що я готовий. Де почати?

Відкриваємо серце. Чи знаєте ви, де серце?

Клієнт: Так, але можна встановити Любов, якщо включені інші програми?

Тех: Які програми працюють?

Клієнт: Uh-uh-uh Я включив "Пост-резистентність, Низька самосхема" і "Фруктація і розвантаження".

Тех: Немає проблеми з "Past Hurts". «Любов» поступово перевантажить їх з оперативної пам'яті, щоб вони не заважали роботі інших програм, але зберігають їх у вигляді темпів файлів. «Любов» також потрохує супплант «Лоу Само-Естем» з власним модулем «Висока самосхема», проте ви повинні повністю стирати «Дизамовлення з відчайом», оскільки вони перешкоджають встановленню «Любов».

Клієнт: Але я не знаю, як їх стирати. Чи можна ви навчити мене?

Тег: Sure. Зайдіть в меню запуску і намагайтеся ввімкнути кнопку Запліднення. Натисніть якомога більше разів, як вам потрібно, поки "Показка з розвантаженням" повністю стирається.

Клієнт: OK, він працював. Спасибі ... oops ... "Любов" себе почав бути встановлений. Чи є це нормально?

Teh: Пам'ятайте, що у вас є лише базове програмне забезпечення. Заключне оновлення буде надана Інші серця.

Клієнт: Ох ... повідомлення «Охоронець» поповнено! Програма не працює з внутрішніми компонентами. Що означає?

Тех: Не хвилюйтеся. Це означає, що Любов вже працює з зовнішніми компонентами, але ще не завантажується в ваше серце. Це не технічний термін, і це означає, щоб любити себе першим.

Клієнт: Що я повинен робити зараз?

Teh: Натисніть на “Self-Approval”, а потім ввімкніть наступні файли: “Self-Forgiveness” і “Доступ ваших переваг” і “Доступ ваших недоліків”.

Клієнт: OK, зроблено.

Teh: Тепер скопіюйте його до мого серця і система знищить несумісні файли. Однак, вам доведеться вручну стирати «Воб'ємний самокритик» з усіх меню, а також очищати Бін. Переконайтеся, що Vulgar Самокритик знищується назавжди і ніколи, за будь-яких обставин, завантажити цей файл знову.

Клієнт: Він працював! "Моє серце" заповнено новими файлами! На моніторі з'явився «Посмішка» і «Пошуковий баланс»! Це завжди справа?

Тех: Не завжди... Іноді вона займає багато більше... Так "Любов" встановлюється. Ще одна деталь: «Любов» є безкоштовним програмним забезпеченням. Для нормальної роботи необхідно надати іншим особам, і вони дадуть вам своє повернення.

Клієнт: Дякуємо.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное