Hello Kitty укладки. Аксесуар

Привіт Кітті - мультфільм кішка, символ японської поп-культури. Є багато аксесуарів, іграшок, гаджетів з Hello Kitty.
Хіт-паради, десять автофурнітури в стилі Hello Kitty! Ось ми йдемо!

Перш за все, невеликий бонус, щоб встановити шановні читачі для ніжного рожевого веселого способу. Ось що я люблю про Hello Kitty:

Десяте місце: Болти для державного номера

Відкриває десять простих і малих аксесуарів – хворий з Hello Kitty на голові. Простий і простий.

Місце в'їзду: Колесо рульового колеса Hello Kitty

Не тільки в радянських часів власники Жігулі покрили своїх роди з косою. Привіт любителі Kitty роблять це занадто. Ви можете придбати.

Зверніть увагу, як акуратно візерунок на косі вичавлюється. До речі, є навіть велосипедні шини, де замість малюнка – трафарет Hello Kitty.

Ще один Hello Kitty стиль рульового колеса. Але більш стильний і душевний. Є також рожеві квіти.

Костюм Eighth Motorcycle від Hello Kitty

Може бути цей костюм і заслуговує на вище місце в параді, але болить рукунгово виглядає.

Сьомий: Вівсяна труба сопла

Так улюблена російська насадка на витяжну працю. Це один в стилі Hello Kitty. Варто відзначити, що це серійний продукт і зазвичай продається у вигляді сопла. На малюнку ця насадка ретельно зварена безпосередньо до баночки тиші. "Молода!" - Ганcock

Шість: iPod адаптер автомобіль

Рожевий Hello Kitty адаптер для iPod, поєднує два кульки - яблуко і кішка в одному пристрої. Вентилятори керма. Повинен бути ювілеєм.

П'яте місце: Привіт Kitty шолом

Запуск шолома в рожевий стиль Hello Kitty! Збережено п'яте місце. Це може бути вище, якщо це було зроблено більш стильним.

20

Далі наступне повідомлення: Привіт Kitty Автореєстрація

Якщо я був молодий японська дівчина, я поставив цю тривогу в моєму автомобілі. Це різновид веселощів. Якщо вона була замоченою або вичавленою, як Hello Kitty, що буде чудовим.

Далі наступне повідомлення: Привіт Kitty Дитячі крісла

Це принаймні очікуваний аксесуар. Непристойно третє місце - автокрісло. Акуратно, коли я почав збирати цю діаграму, я більше чекав усіх сортів подушок та інших м'яких іграшок, але все більш цікавим.

Другий місце: Світло цибулини в фарах

Я не думав, що Япс мав достатньо уяви. Божевільні істоти! Зробіть ковпачок фарширована лампочка у вигляді Hello Kitty! Так само, як і всі вище виробляються послідовно, доступні в магазинах, тільки в Росії я ніколи не зустрівся.

Попередній запис: Привіт Кітті Writers

Кілька років тому Росія витримала епідемію синього письма на капюшоні. І ось хіт і переможець параду аксесуарів Hello Kitty - пишемо на капюшоні у вигляді голови Hello Kitty

Як бачите, це повнофункціональний продукт, який продається в магазинах. Не було іншого способу подарувати йому перше місце. Принаймні на честь російських ярих тюнерів!