Лист Академії мистецтв

Колишній студент одного з університетів Ориолу в нозі вступив до Московської академії мистецтв.
Вистачить для молодого генія, щоб відправити свій малюнок, який буде прийнятий без вступних іспитів!

Шановні колеги!
Я відправляю вам мій малюнок. Будь ласка, допоможи мені малювати нормальний кінь, я загинув так багато часу, і він все ще виходить, щоб бути ебать людську ногу. Нормальний малюнок - гиня!

Шановні Андрії,
у своєму малюнку ви відчуваєте справжній талант, талант хлібобулочного або регульованого високовольтних ліній передачі. Ваше креслення та лист розміщено у галереї. Всі Дуже дякую. Якщо є ще більше малюнків, надсилайте їх відразу.
З слізами в очах,
проф. А. Бічукова.

- Шановні колеги!
Щоб бути чесною, я не чекав такої фривольність від таких поважних людей. На мій погляд, немає нічого сміятися тут, колега запитує вас за допомогою. Я трахнув три години на ці f****ing коней... соромлюся, але я все ж скоригував деякі помилки: коні мають задні ноги з колінами назад !!!

Шановні друзі!
Ви скоро завершите старе хворе. Я не можу сміятися так багато, ви вдарили пляму знову, ваш другий малюнок повертається в галереї і зібрати натовпи. Ви порушите заняття, професори не можуть допомогти, але стрибати на згадки про коні. Кладт, якщо ви знаєте, хто це; але це не важливо, він провів багато часу на конях теж, тому пізно Клаудт тепер помітно спиниться так дико, що відцентрова сила болить мене теж. Будь ласка, відповімо на питання, на яке місто російська земля закидає народження такого нагородження? Який садист зламав верхні кінцівки коня, або болить себе, стрибаючи з дерева в першому малюнку? Хто пересадив по-справжньому худий і нешкідливий кінь з слоновими бамами і головою собаки? Що таке липка з коня?
Майже сліпий з сльозами ніжності
проф. А. Бічукова.

- Шановні колеги!
Хоча я вже особисто почав сумнівати вашу доброту, я думаю, що ви смузіте старі консервативні засоби, які знають, як сміятися, але для підтримки російської школи живопису, з яких я представник, ви тут немає. Всупереч всім, я зробив це себе, і в кінці я отримав два чудові коні. Тільки одне, що я погодився з вами: «що липає на коні, викличе мене з бата» (це, до речі, хвіст і не поганий), дійсно повинен бути вище, і здається, що кінь, я не буду запитати вас про прощення, я кажу, як це, f ***, я нормальний для конструктивної критики.

Шановний Андрюшенко!
І я не думав тебе, навпаки, всю академію чекають листи від вас, кожен приходить і просить, якщо є будь-які новини від вас. Так що цього разу ви не змогли, говорячи за своєю мовою, "Російська школа живопису" знову давали всім ебать, щоб говорити, продемонстрували всі ці лосьректи, монахи, пікаси, де кінь гразе. До речі, якщо у вас є ескізи з іншими тваринами, надішліть все, як я розумію, ви є тваринником. Дива, не кінь, назад в галерею, але знову не зраджувати і не відступати, я можу попросити вас кілька більше питань, тільки заради задоволення власної і не тільки вашої цікавості? Все дуже цікаво. Чому перший кінь так довго, можливо, цей божевільний професор дав йому екстракт від хребта, і чому це поганий кінь тільки має два ноги? Чому другий кінь отримував своїх задніх лапок? Як виглядає кінь, яку ви пославили назад, знову стрибнув з дерева. І які ці дивні праски на всіх ногах коней?
Щиро вдячний Вам.
Великий
проф. А. Бічукова.