5 хв Речі Чоловічий одяг у моді жінок

cheek- пірсинг

Ніщо відштовхує чоловіків, таких як щік пірсинг. Він виглядає настільки негармонімно, як якщо вони роблять його п'яним і пропущеним.

Прийнята альтернатива:

Стандартний прониз: пірсинг брів, пірсинг ніздрі. Пілінг може бути дуже спокусливим. Або красива плоска мумія з прикрасою в публіці.

Гігантські сонцезахисні окуляри

Звичайно, ви можете пишатися, що не єдиний промінь світла буде проникати або завдати шкоди очі. Але вам подобається гігант комахи. Це комаха! Шукаю ці окуляри, я можу побачити, що йде за спиною. Я, звичайно, шалено вдячний. Але все ж я хочу сказати, "Не звідси!"

Прийнята альтернатива:

Захисні окуляри з круглими лінзами, як на малюнку, не підуть нікому. Просто знаходьте, що вписується обличчям.

Лоти нирок.

Ви думаєте, що ви вирішуєте проблему? Ні, ви робите все обличчя «проблема». Або ви думаєте, що це приємно подивитися на обличчя, вкриту скоринкою? І порошок часто невикористає. Дуже багато хлопців, як блідощі.

Прийнята альтернатива:

Крем для обличчя. Або Ваше справжнє обличчя. Ніщо краще ніж шар тонального крему.

Аксесуарні тварини

Живі істоти не є аксесуарами! У вас немає ідеї, що страшні враження жінки з фантазією собак роблять. Що вони не роблять з бідними тваринами.

Прийнята альтернатива:

Порадуйте тварину, як друг, не іграшка. Отримати нормальну тварину або ходити поодинці.

Високі ремені в талії

Все повинно гармоніювати. Непропорційні ремені виглядають занадто непристойними. Якщо ви хочете зменшити талії, будь ласка, зносите корсети, не високі ремені.

Прийнята альтернатива:

Нормальний ремінь, якщо вам потрібно один на всіх. Але це не дуже вузькі. Не ходите з екстремальних до екстремальних.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви можете знайти все, що анонс чоловіків. Як вона зірка, жінки намагаються бути як її.
Шановні жінки, ми любимо Вас і вітаємо Вас з різноманітністю та експериментом з зовнішнім виглядом. Але ми, чоловіки, також розуміють трохи в моді і навіть можуть відрізняти красиву від потвору. Дуже дякую! Не погані поради!