13 років яблуко iPhone 3G

Для тих, хто не спати вночі, мріяти про покупку новогопружений телефон, присвячений ...

Поки, це диво нарешті трапилося: зберігши заощадження, я ще вирішив купити пристрій під назвою Apple iPhone.

Не обмежувалася радості. Коли я прибув додому, я відкрив сувору чорну коробку, вивів, що дуже довгоочікуваний, модний телефон, перевернув її і потопився в море задоволення покупки. iPhone - це чудовий телефон від Apple. Здається, що це дійсно вдалося «відновити телефон», оскільки роботи, заявлені під час презентації iPhone в 2007 році.

Але, на жаль, після тижня насолоди цей гаджет розкриває деякі недоліки, які будуть обговорюватися нижче.

1,1 км Короткий термін служби батареї iPhone

Чорна пляма відмінної функціональності iPhone 3G - це короткий термін служби батареї. За допомогою WiFi, Bluetooth, GPS, iPod та мобільних можливостей можна злити весь блок будь-якого пристрою. Не сумнівайтесь, що Apple знає це, і кожен буде дивувати, чому вони не підвищили потужність акумулятора, щоб будь-ласка. І може бути причина, що Apple не включає в себе деяких правильних технологій в iPhone, таких як A2DP або Bluetooth файл спільного доступу?

За результатами експерименту, організованого AnandTech, ви можете працювати з iPhone 3G протягом трьох годин до повного виснаження акумулятора.

Активні користувачі, які використовують всі вищезгадані ресурсно-інтенсивні функції, кожен день, щоб заряджати акумулятор, кожен день. Ось кілька порад для економії енергії батареї iPhone 3G.

Стан батареї в перший тиждень: Незважаючи на те, що технологія акумулятора значно перевищила останні 10 років, вона не зашкодить повністю розрядитися і перезаряджувати нові пристрої в перший тиждень роботи. У дні нікель-кадмію та нікельно-метало-гібридних акумуляторів, це подовжило термін служби батареї та забезпечує правильну інформацію про заряд.

Увімкніть Wi-Fi і Bluetooth, коли вони не потрібні: це заощадить вашу потужність акумулятора, завдяки тому, що iPhone 3G не порушить простір навколо електромагнітних хвиль у пошуках точки доступу або підключення Bluetooth. І перший і другий вимкнено на сторінці опцій.

Використовуйте два адаптери або зарядні кабелі: розмістити одне біля ліжка та інше місце на робочому місці. Це дозволить вам заряджати iPhone 3G під час сну і роботи.

Купити зарядний пристрій або перехідник для автомобіля: коли ви їдете, ви можете "згодити" iPhone 3G в автомобілі, особливо якщо ви багато на дорозі (або в транспорті).

Будьте більш рудентним у загальному використанні! Що, ймовірно, звуки занурення, але це варто пріоритетувати коли і що вам дійсно потрібно від набору функцій iPhone 3G.

Наприклад, варто використовувати GPS при переході на найближчий магазин? Заощаджуйте акумуляторну потужність для дійсно важливих речей, наприклад, щоб ефективно збільшити пару ваших фотографій на вечірці за допомогою Apple Zoom.

2,2 км Немає передачі даних через Bluetooth

Я, ї. Точно. Apple iPhone не може передавати дані через Bluetooth. Неприємний, якщо ви хочете завантажувати фото на комп’ютер або телефон друзів. Для тих, хто живе в США, це, безумовно, не проблема — щедрі інтернет-плани дозволяють легко перенести файли через електронну пошту. Тим не менш, в інших країнах, які не обтяжуються такими лояльними тарифними планами, ця ідея може бути дорогою. У вас є безкоштовний комп'ютер.

3. У Неповторна підтримка Outlook

Всупереч тим, що користувачі iPhone 3G можуть розповісти вам, iPhone не повністю підтримує Outlook. Точно, iPhone 3G синкс тільки контакти і календар, але не синхронізація нот і перелік запланованих заходів. Якщо ви приймали багато нот на важливому заході і не маєте списку, щоб допомогти вам залишитися на вершині і забути нічого. Користувач повинен встановити окремі додатки для зберігання цієї інформації і для того, щоб перезапустити всі необхідні дані.

4. У Відсутність регулярного копіювання / копіювання

Незважаючи на те, що Apple зробив багато з точки зору розробки технології мобільних інтерфейсів, iPhone не включав таку просту функцію, яка супроводжувала нас протягом багатьох років – улюблена пара «копія / паста». Ця функція в Windows Mobile devices є, і вона використовується при повній швидкості для копіювання інформації про контакти, написання електронної пошти, SMS-повідомлень і в будь-якому місці. Тут користувачі повинні повернутися до кам'яного віку, коли різні програми не можуть обмінюватися даними на літа один з одним.

5. Умань Камера розчаровує.

Двокамерна камера на новому iPhone повторює її 2007 попередник. У своєму місці можна покласти тримегапіксель з вбудованим спалахом. Що б злити акумулятор ще більше. Ви можете додати фотографії, які вона займає в денному освітленні, не здаватися занадто зношеним, і камера не відтворює фон. На відміну від того, ми можемо додати, що ви не повинні чекати хороших фотографій в поганому освітленні – відсутність стабілізатора і спалаху робить ймовірність отримання розмитих зображень значно вище.

6. Жнівень Відсутність менеджера завантаження

У більшості країн 3G мобільний зв'язок залишається дорогою. Тарифний план з крихітною кількістю трафіку, що входить до нього, коштує близько $100, наприклад, в Австралії. У багатьох країнах, повністю розроблених чинними стандартами Європи, ситуація не краще. Щоб керувати завантаженнями та відстежувати всі завантаження протягом місяця. Оскільки це ще не видно в Apple Store, його створення буде гарною ідеєю для розробників.

7. Про нас Відсутність вбудованого голосового диалювання

Так як це стандартна функція в пристроях Windows Mobile, це цікаво, чому Apple не реалізувала голосовий щоденник. Дуже зручно, коли кількість контактів перевищує 500. Також зручно, коли руки зайняті. Можливо, Microsoft може допомогти з тим, що їх нагороджує Microsoft Voice Team для Windows Mobile.

8. У Немає камери на лицьовій стороні

У той час як 3G-плани залишаються дорогі, відеодзвінки та відеоконференції привабливі.

9. Навігація Недоліки розпізнавання рукопису

Досить гарна ідея буде розпізнати вхід пальця з вхідним вікном досить вражаючого розміру. Так як така програма також не знайдена в магазинах Apple, це можна вважати ще однією ідеєю для розробників.

10. GPS-навігатор

На момент виходу iPhone 3G не було програмного забезпечення для навігації на базі GPS. Хоча поява невеликих блакитних плям на картах Google Maps є надзвичайно вражаючим, але в порівнянні з CoPilot, TomTom, Navman або Route66, це служба серйозно втрачає, оскільки вона показує невелику позначку на 2D карті з висоти птаха і напрямків, зазначених за допомогою фіксованого тексту. Так само CoPilot надає покрокові інструкції, об'ємні візуальні об'єкти та набагато більш динамічні можливості навігації.

11. Тільки так пісні в iPhone3G не «привабливі»

О, мій Бог, є iTunes. Так, це його. Я розумію, що в регулярному mp3-плеєрі набагато простіше і зручніше залити улюблену музику. Але iTunes є просто нічним. З метою синхронізації з iPhone3G мої улюблені треки, він взяв мене про годину, щоб з'ясувати всі складні списки відтворення.

12. No ММС.

«Мій телефонний ранг. Хто говорить? - Елефант. Телефон замочений і ... І я просто зламав — iPhone3G не отримує MMS. Це сором'язлива, це коштує гроші, і я не можу відправити картину своїм друзям з боку партії, набагато менше отримати все від них.

13.00 р. Apple iPhone3G телефони не продаються в Росії

Для того, щоб мені вдалося зателефонувати, довелося придбати спеціальну SIM-карту, яка дозволяє зробити дзвінки з мого гаджета. І це задоволення, шкода, недорогий. Це близько $100.

Так, майстри змогли розтріскувати старі прошивки на телефонах цього бренду попередньої моделі. Але коли це буде знову, ніхто не може сказати напевно. Так, якщо щось відбувається при прошивці вашого телефону, Бог заборонив, заощаджуйте гроші на ремонт.

Звичайно, iPhone3G прохолодно. Але питання, чи варто витрачати гроші на продаж? Ви готові платити багато грошей для вашого образу і нічого більше?

До вас, звичайно.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное