Примітка дружині

Це дуже реальний текст замітки, який нещодавно відправив мило один з друзів, який збирається відвідати другу ... (не шахта)

«Привіт, Оксания.

Я пішов на бізнес, не чекаючи вас, тому я залишаю вас деякими інструкціями і порадами в письмовій формі.

Право на клавіатуру лежить великий білий прямокутник. Це конверт з документами (імпортантом). Будь ласка, зателефонуйте Aksyonov на 26-му і влаштуйте його, як ви подаруєте йому цей конверт. Телефон Аксіонова на папері. Аксіонов - моя права рука, слухайте його в все. Цікаво, що я, в свою чергу, людина Аксіонова, але формат цієї замітки не не означає обговорення цього анатомічного парадоксу. Є п'ять сотень рублів під конверт. Візьміть їх. Все, що відбулося між нами.

Будь ласка, не скребте виделку або що-небудь ще в тефлонській сковороді, але використовуйте Не-Ілюсорний дерев'яний шпон, який знаходиться на вашому кухонному ящику. З контакту Тефлону з праскою утворюються подряпини, знімаючи страшну ядру. Якщо я був Аксіонов, я, звичайно, пишу, що ця отрута зробить вас h-y, але я розумний хлопчик і тому я не залякаю вас, але просто сказати, що від Тефлонової отрути ви будете померти в страшних страждань.

Кріплення в ванній витікає трохи, тому тримати його перетворилися в трубі, не мийку. Якщо ви затопили свого сусіда знизу, це буде як минулого року. І минулого року він смоктати.

Пам'ятайте, що для годування кота можна консервувати котики в день. Зразок може бути в холодильнику. Кіт буде дуже вдячний, якщо ви відкриваєте себе перед подачею. До речі, є багато різних зразків їжі в холодильнику і практично всі вони можуть їсти. Продається в п'ятьох біля будинку. На додаток до кітета, кішка харчується водою. Краще залити воду кип'яченою - від місцевої сировини навіть дорослої людини, благородної діареї ламається через, і такі дрібні істоти, як ви і кішка може навіть зламатися.

Якщо ви не чекаєте дзвінків, не зателефонуйте. В іншому випадку, покажіть, що Petya знаходиться на діловій поїздці, повернеться найближчим часом, я поганий сиріт, спостерігаючи за кішки, я не знаю нічого іншого, добра. Не потрібно знати, де і чому я пішов.

Мій будинок можна відвідати Green Mantis з жовтим хвостом, п'ятикутним дідом з двома носами, зварним хлопчиком з фіолетовими келихами і коричневим бабусям з величезними вушками. На 10 поверсі Балд Хлопчик мій пал Валера, дати йому бас-гітара і книги, і Браун Бабця є сусідом з 15-ї квартири, може приходити для солі або матчів.

Якщо ви залишите Санкт-Петербург перед поверненням, будь ласка, зателефонуйте мені і Lera. Я повинен дати вам знати і дати Lera ключі.

Будь ласка, не поливайте квіти! Якщо ви раптом забули про це і почали поливати їх, акуратно кладемо полив води на місці, отримайте одягнені, виходите з квартири і тихо закрийте двері позаду вас: це не мій будинок, у мене немає квітів.

Зателефонуйте на мобільний телефон, якщо вам потрібно. Насолоджуйтесь перебуванням у Санкт-Петербурзі!