714
Щоденник безробітного секретаря
р.
1 квітня
Вона відіграла кота і сказала, що вона була вагітна. Потім вони вивели свою краватку з паперової машини тривалий час.
Щоб заспокоїти його, він зробив те, що йому сподобалося. У цей момент Ірка, його дружина, прийшла і сказала, що вона знала, що я спала з цілим офісом.
Що про все? Ми повинні розраховувати.
У кішки мене загрожували, щоб позбавити його зарплати. Я кинувся вночі. Я думав про зміст життя.
3 квітня
Я пішов на ринок праці. Вони попросили стати тренером або тренером.
Упродовж трьох годин, щоб надати анкету, і працівник, який залишився на обід і ніколи не повернувся назад.
Я шукаю роботу онлайн.
4 квітня
Чудова ідея!
Знайди багато вакансій. Тільки переважно отримайте в лазні і сауни, кажуть, що секрети не потрібні, але запрошують приїхати до інтерв'ю.
Після всього, лазні не мій профіль.
6 квітня
Я бачив оголошення на метро: Вимагає помічника (CA) в офісі - зарплата - 600 $.
Я довго думав, що (CA) був. Я думав, що вона була визначена альтруїста.
Коли я назвав, я плутався і сказав, що я був хастильним сходженням.
Занадто погано я не кучерявий. На вікнах багатоповерхових будинків пропонуються рекламні оголошення.
Вхідний збір складає $900.
7 квітня
Послухайте до першого інтерв’ю.
Пішохід, але я швидко знайшов потрібну кімнату. З якоїсь причини, в газетному капелюсі сказав, що він мав інноваційну техніку інтерв'ю.
Ніщо інноваційне, все добре. Я не мав часу на концентрацію. Я шкода вуха.
Я був прийнятий, тому що я був в змозі і швидко
Коли я отримав додому, я бачив, що не було сережки в моєму трохи вуха. Повернутися назад. На жаль, компанія переїхала вчора, і є тільки команда ремонту, але все вже залишилося.
Пошкоджені фетиші.
9 квітня
Я прийшов на інтерв'ю.
Керівник людських ресурсів сказав, що я не маю права на них.
Він сказав, що людство відірвав від природи і що потрібно було повернутися до своїх коренів. Я запросив його на другий інтерв'ю на тиждень, сказав йому не проживати.
16 квітня
Під час подорожі до другого інтерв'ю пасажири не сидять поруч і швидко вийшли на автобус.
Бездомний - сказав hello.
Фірма сказала, що працівник персоналу був прийнятий до психічної лікарні.
Я повернувся на ногу.
В будинку з'явилася вода. Я дуже багато, мій обличчя трохи вимив.
18 квітня
Ще одне інтерв’ю.
Режисер – старий козак. Я довгий час пропрасував коліно.
І сказав він, що інтерв'ю буде проводитися юним підлеглим, і він буде дивитися.
Дуже багато. Коли ми закінчили, виявилося, що директор загинув з інфаркту.
Я отримав 10 рублів за вінок.
20 квітня
Я дізнався, що унікальна магія Глазовзлядова потребує помічника.
Були два раунди інтерв’ю.
Головна Коли він спійманий його дихання, він сказав, що я не вписав його знаком зодіаку.
Я оплачував сто рублів за зняття шкоди від астралових отворів.
Я відчував себе.
21 квітня
Я все ще не отримую. На інтерв’ю кожен запитав ввести десять аркушів тексту. Ми отримали час.
Тоді хтось хлопець перекручує все на диску, званий десь, сказав, що все було готово, і зліва.
Увечері з'явилася безпека, шукала всіх, особливо декольте, а потім розповіла про вихід додому.
Я не отримую.
У 12 годині ранку, сусід Вася прийшов і сказав, що труби горять і що не потрібно було ремонтувати їх лише на 50 рублів. Він лікував утримання.
Свою дружину приїхали. Вона сказала, що я втратив сором'язливості, щоб врятувати інших людей.
Тоді я взяв 50 рублів за моральну шкоду.
Довгий час я не згоден приймати будинок Вася.
22 квітня
Ирка тут. Сайда вона тільки любила мене. Поверніть мене, щоб повернутися назад.
В цей час Котик вийшов з санвузла і сказав, що вона була означати і не мала права залишити його так, бо він не мав ніде жити і нічого робити.
Тоді всі зробили.
Тексти пісень, а це означає: Поклоніння між спальним Іркою і Котіком, вона кричав і спробувала зрозуміти, чому я був так поганий і кожен був добре. Я вирішив піти на конвенцію.
25 травня
Я продаю квартиру до монастиря.
Останнім часом я зустрілася з ліжками.
Я пропустіть Котик.
Я розповів Сестра Афанася. Вона захищала мене стільки, скільки вона могла. Ми впав дупа з чапкою.
1 квітня
Вона відіграла кота і сказала, що вона була вагітна. Потім вони вивели свою краватку з паперової машини тривалий час.
Щоб заспокоїти його, він зробив те, що йому сподобалося. У цей момент Ірка, його дружина, прийшла і сказала, що вона знала, що я спала з цілим офісом.
Що про все? Ми повинні розраховувати.
У кішки мене загрожували, щоб позбавити його зарплати. Я кинувся вночі. Я думав про зміст життя.
3 квітня
Я пішов на ринок праці. Вони попросили стати тренером або тренером.
Упродовж трьох годин, щоб надати анкету, і працівник, який залишився на обід і ніколи не повернувся назад.
Я шукаю роботу онлайн.
4 квітня
Чудова ідея!
Знайди багато вакансій. Тільки переважно отримайте в лазні і сауни, кажуть, що секрети не потрібні, але запрошують приїхати до інтерв'ю.
Після всього, лазні не мій профіль.
6 квітня
Я бачив оголошення на метро: Вимагає помічника (CA) в офісі - зарплата - 600 $.
Я довго думав, що (CA) був. Я думав, що вона була визначена альтруїста.
Коли я назвав, я плутався і сказав, що я був хастильним сходженням.
Занадто погано я не кучерявий. На вікнах багатоповерхових будинків пропонуються рекламні оголошення.
Вхідний збір складає $900.
7 квітня
Послухайте до першого інтерв’ю.
Пішохід, але я швидко знайшов потрібну кімнату. З якоїсь причини, в газетному капелюсі сказав, що він мав інноваційну техніку інтерв'ю.
Ніщо інноваційне, все добре. Я не мав часу на концентрацію. Я шкода вуха.
Я був прийнятий, тому що я був в змозі і швидко
Коли я отримав додому, я бачив, що не було сережки в моєму трохи вуха. Повернутися назад. На жаль, компанія переїхала вчора, і є тільки команда ремонту, але все вже залишилося.
Пошкоджені фетиші.
9 квітня
Я прийшов на інтерв'ю.
Керівник людських ресурсів сказав, що я не маю права на них.
Він сказав, що людство відірвав від природи і що потрібно було повернутися до своїх коренів. Я запросив його на другий інтерв'ю на тиждень, сказав йому не проживати.
16 квітня
Під час подорожі до другого інтерв'ю пасажири не сидять поруч і швидко вийшли на автобус.
Бездомний - сказав hello.
Фірма сказала, що працівник персоналу був прийнятий до психічної лікарні.
Я повернувся на ногу.
В будинку з'явилася вода. Я дуже багато, мій обличчя трохи вимив.
18 квітня
Ще одне інтерв’ю.
Режисер – старий козак. Я довгий час пропрасував коліно.
І сказав він, що інтерв'ю буде проводитися юним підлеглим, і він буде дивитися.
Дуже багато. Коли ми закінчили, виявилося, що директор загинув з інфаркту.
Я отримав 10 рублів за вінок.
20 квітня
Я дізнався, що унікальна магія Глазовзлядова потребує помічника.
Були два раунди інтерв’ю.
Головна Коли він спійманий його дихання, він сказав, що я не вписав його знаком зодіаку.
Я оплачував сто рублів за зняття шкоди від астралових отворів.
Я відчував себе.
21 квітня
Я все ще не отримую. На інтерв’ю кожен запитав ввести десять аркушів тексту. Ми отримали час.
Тоді хтось хлопець перекручує все на диску, званий десь, сказав, що все було готово, і зліва.
Увечері з'явилася безпека, шукала всіх, особливо декольте, а потім розповіла про вихід додому.
Я не отримую.
У 12 годині ранку, сусід Вася прийшов і сказав, що труби горять і що не потрібно було ремонтувати їх лише на 50 рублів. Він лікував утримання.
Свою дружину приїхали. Вона сказала, що я втратив сором'язливості, щоб врятувати інших людей.
Тоді я взяв 50 рублів за моральну шкоду.
Довгий час я не згоден приймати будинок Вася.
22 квітня
Ирка тут. Сайда вона тільки любила мене. Поверніть мене, щоб повернутися назад.
В цей час Котик вийшов з санвузла і сказав, що вона була означати і не мала права залишити його так, бо він не мав ніде жити і нічого робити.
Тоді всі зробили.
Тексти пісень, а це означає: Поклоніння між спальним Іркою і Котіком, вона кричав і спробувала зрозуміти, чому я був так поганий і кожен був добре. Я вирішив піти на конвенцію.
25 травня
Я продаю квартиру до монастиря.
Останнім часом я зустрілася з ліжками.
Я пропустіть Котик.
Я розповів Сестра Афанася. Вона захищала мене стільки, скільки вона могла. Ми впав дупа з чапкою.