568
Тампак
Офіс. 12 п.м. Робота в повному гойдалці. І я повинен сказати, що з офісу було фінансовано з іноземних джерел, чим більше в ньому були іноземні, зокрема, загальна робоча кімната.
Площа 50 кв.м була розділена екранами на невеликі відсіки, де розташовувався стіл, стілець, комп'ютер і співробітник, а довгий коридор був утворений посередині. І тепер бос надходить в офіс, всі в своїх відмінних думках, швидко кроки по «коридору», раптом різко гальмують на одному з суконь і гучно просять працівника, що сидить за нею:
- Яра, як твій тампак?!
4026979
Ви почуєте звук одночасного падіння декількох тіл (і в кімнаті працювала людина, як 12), ступили гиблетів і відвертих, але дещо пригнічений ротом пальм, роулінгом. Іра сидить з 2х2 очей, повільно бордюрую, але все ж здатний попросити зустрічне питання:
до Що ви знаєте?
Головний, без будь-яких перешкод:
- Я запитаю, як ваш тампон. Вітання? Чи витікає вона?
Працівники, і Іра серед них, ковзають на підлогу. Ось тільки, незважаючи на нездоровий гіп на робочому місці, бос вирішив пояснити:
Чому ти сміється, я не розумію? Я хочу купити себе дуже!
Офіс є судом.
У будинку є постійні проблеми з гарячою водою.
Виявилося, що він означав "Termex", тобто котел для гарячої води.
Бог, що робить рекламу для людей?
Площа 50 кв.м була розділена екранами на невеликі відсіки, де розташовувався стіл, стілець, комп'ютер і співробітник, а довгий коридор був утворений посередині. І тепер бос надходить в офіс, всі в своїх відмінних думках, швидко кроки по «коридору», раптом різко гальмують на одному з суконь і гучно просять працівника, що сидить за нею:
- Яра, як твій тампак?!
4026979
Ви почуєте звук одночасного падіння декількох тіл (і в кімнаті працювала людина, як 12), ступили гиблетів і відвертих, але дещо пригнічений ротом пальм, роулінгом. Іра сидить з 2х2 очей, повільно бордюрую, але все ж здатний попросити зустрічне питання:
до Що ви знаєте?
Головний, без будь-яких перешкод:
- Я запитаю, як ваш тампон. Вітання? Чи витікає вона?
Працівники, і Іра серед них, ковзають на підлогу. Ось тільки, незважаючи на нездоровий гіп на робочому місці, бос вирішив пояснити:
Чому ти сміється, я не розумію? Я хочу купити себе дуже!
Офіс є судом.
У будинку є постійні проблеми з гарячою водою.
Виявилося, що він означав "Termex", тобто котел для гарячої води.
Бог, що робить рекламу для людей?