Довгий час тому, можливо, в минулому, можливо навіть в роки до того, як Гітлер жив в Європі під назвою Schicklgruber.
Що означає жити під прізвищем? історик негайно запитав.
Це означає, що на планшеті над дверима була написана німецькою мовою на білому: Alois Schicklgruber, і він жив під ним.
«Чи не розуміла себе», - сказав історик.
- Тільки я розумію ... - Привид з характерними вуса розводять сумно з далекого кута.
«У мене триватиме», - сказала історія.
Один день, ходячи по Європі, Гітлер пішов в Польщу, і знайшов на самому краю Польщі великий, великий Радянський Союз, а в глибині цього Союзу хтось гучно сниться: мама-мамати.
Хлопці кладуть руки навколо голови і почали думати.
Спочатку він думав, "Це мама-мамати-з причина!" Ніяких речей. Сама спілка не може скинутися. Так що хтось одягається. Чому б ви не знали, якщо ви не російська? Я думаю!
Тоді він думав і думав, і сказав до його генералів (вони завжди повернулися навколо нього, навіть якщо він ходився окремо): «Чи росіяни у світі?» До насосної олії. Я думаю!
Він піднявся до подіуму, стояв у красиву позу і звернувся до німецьких солдатів і офіцерів, які зібралися на шанс:
- Чому виникає масло? Для процвітання великого німецького народу! Я не думаю!
І з тими словами він пішов до Союзу.
Він піднявся, і піднімається, і слізився, і на шляху він sang до себе пісні, що хтось один раз з якоїсь причини (але дуже часто) складається. Це його.
Englishland, Українська, Français...
Über alles в der Welt,
Штани es stets zu Schutz und Trutze
Брюдерліч zusammenhält.
Для того, щоб бути чесним, Гітлер втомився. Але він все ще мав трохи піти. Ви просто повинні перехрестити Дніпро і...
Про нас
"Мою матір'ю моя сім'я!" викрали Гітлера, як антиособистий шахтний лопець під ніс.
«Ой, і чому я просто ...» він торкнувся, коли щось гасло у задньої частини.
«Так, я не хочу нічого поганого ...» він спробував пояснити, заплутаний в проточному дроті і вийшов вниз.
«Я люблю батьківщину занадто багато!»
У Смоленську вирушають гітлери, подрібнюють бороди зі своєї антени і знову думали.
І перше, що він думав свого друга Германа.
У Берліні жили в маленькому будинку.
- Гутен Морген, Герман!
- Гутен Морген, Гітлер!
Чи є у вас танк?
- Танка?
«Так, я просто ходив по мисці, «Ді Герман має танк?» Я був просто цікавим.
- Чому потрібен бак?
Хіпплер дивився навколо і, переконавшись, що гени записували, сказали в страшному жопе:
- Масло.
- Що?
- Масло! - Гітлер повторно.
Хто йде після нафти з баками? Ні, я розумію там, з каністром, з танкером, нарешті, але...
- Я ходжу! - Гітлера шляхетично сказав.
Ну, всього дня, перш ніж Герман був на вечірці з його другом Хайнцом, і там всі гості дали танки. Герман отримав новий, експериментальний T-IV, і один з підлеглих Вальтерів і Whistleblowers отримав навчання T-I, але це підлеглість і Whistleblower не взяли його, тому що він був дуже класифікований і танк був відданий його, так що Херсон повинен був, як це було, взяти інки з ним.
до Який вам подобається краще? - Герман запитав.
Послухав голову і думав глибоко.
"Це історія", - сказав він. Якщо ви хочете отримати нафту, головне, що росіяни не отримують вас. Отже, якщо танк старий, вони можуть подумати, що є втрачений кадет, сидячи там, і вони не розтріскуються. І якщо є новий танк, вони можуть подумати, що там втрачений тестер, і вони не ловлять його.
Ви думаєте, що ви не бачите вас в резервуарі?
«Нехай вони помітять, або вони не можуть, - сказав Гітлер. Чи знаєте ви, що росіяни думають? Він думав і додав, я збираюсь, як я дуже класифікований технік з дуже класичного заводу. Тоді вони не знають напевно!
"У вас краще отримати новий танк", - сказав Герман.
І справа була вселена.
Вони взяли Т-IV з ними і пішли на поході.
Гітлер вперше занурився в двигун затоку бака і загрожував його мастило і соот, щоб стати дуже брудним, як реальний дуже класований Technician. Потім він потрапив в танк, і Hermann заварив всі люки — просто в разі — трохи чекати від росіян. Тоді вони почали двигун, і танк плавно пішли до Союзу, і припинили там - просто навпроти Москви.
Хейл Гітлер! злий герман.
до Що, відмінне? - Хіллгер розбивається в радіо. - Ну, хто мені подобається?
«Для найбільшого лідера німецького народу всього часу їзда в найсучаснішому баку підкорити весь світ! й
«Це не схоже на дуже секретне обладнання з дуже секретної фабрики?» попросила Гітлера.
- Не дуже.
Ну, можливо, це виглядає більше, ніж ця сторона. А потім ви знаєте, що росіяни думають?
А потім гусениці вилетіли танк, і Гітлер був захоплений біля Москви повністю без руху. Він міг побачити на карті, де росіяни мали нафти, він міг планувати, як принести цю олію до Німеччини за користь Третього Рейха, але він не міг отримати масло.
Після того, як він пішов на повітря знову.
- Херман! - Він збочений в шоппері.
- Хейл Гітлер!
Я думаю, що росіяни підозрюють щось.
до Що це таке?
Я не знаю. Я просто думаю, що вони діють підозрою!
Чи думаю, що ви хочете взяти за свою країну і перетворити їх на раби?
- Може бути так. Чи знаєте ви, що росіяни думають?
І знову була коротка тиша. Почула голос Гітлера.
- Герман!
- Хейл Гітлер!
до У вас є yagdgeshwader вдома?
- Я думаю, що я
- Тоді я запитаю вас: приїхати його тут, нехай йому повертати назад і вперед, і подивитися на небо і сказати: "Tz-Tz-Tz-Tz-Tz-Tz, здається, американці гальмують, як вони не розбити мій експериментальний танк!" Я думаю, що росіяни не хочуть захопити їх.
- Жавол, Мейн Фурер!
І Хайман пішов додому для Ягдгешвадера.
"Щи ви тільки за смерть!" повернули Гітлера, як тільки повернулися Герман. Я почав трохи сердитися. Я помітив, що росіяни діяли підозрою!
Ви хочете перетворити Yagdgeshwader прямо над вами, або трохи бокових шляхів?
- Право над мною, але просто почекайте хвилину. Ми обов'язково повинні діяти. Найголовніше — заманити російський Сталін. Чи можна побачити його звідти?
- Ні, мій Führer!
- Вибачте, шкода. Ягдгешвадер, і я співаю про дружбу народів і загальне уявлення Арянського типу до слов'янського - це, ймовірно, як кожен, хто не хоче захопити росіяни співати.
Здавалося, що американці були бродені, і Гітлер почали виштовхувати виступи.
Тим не менш, від заварених з усіх боків резервуара не почувався добре, а на радіо він не заважав їх, так що текст з них не досягав нашого часу.
Але росіяни, дивно достатньо, що білизна більш підозрілий і підозрний. Багато з них навіть сходження з Москви і почали гасити навколо секретного бака. І ще один російський крок на броню, простягнувши ніготь «Веса» і відразу ж побігли далі.
Херман! Свідчив секретний технік.
- Хейл Гітлер!
Я думав, думав, і нарешті зрозумів. Невірні росіяни!
- Так?
- Повністю неправильно! Вони, ймовірно, перекачування неправильного масла! Право робити на Близький Схід?
- Як мій Führer каже!
- Точно. Далі я з'явився тут.
до І як? - Герман запитав.
І ще не думав. Після того, як танк заварив всі люки, просто в разі, щоб він не вийшов з нього. Він не схожий на ідею. Тоді він знову думав і сказав,
- Герман, у вас є руда в домашніх умовах?
- Так, мій Fuhrer!
- Тоді отримайте його тут!
Її вели додому для іржі і почав його зацікавити.
до Де ви їдете? - Радіо.
- росіяни, звичайно.
Не було відповіді, але піна прийшла з радіостанції Герман. Через кілька хвилин, через піну прийшла:
- Ідіот!
- Жавол, Мейн Фурер!
- Давайте йому зробити танк!
Але якщо вона виглядає як резервуар, то буде пошкоджена.
І якщо це не так, то пошкодження буде зроблено на весь Великий Рейх! А потім для вас особисто, коли я вийшов з цього пошкодженого обладнання!
Звичайно, тут Герман відразу знав, що робити. Він обережно, щоб сльози, збуджують руду і подрібнюють її в небо.
до О, ой, ой! - Хіпплер кричав.
- Чи не потрапив я? - Герман запитав.
- Ви. Ви закручені, герман!, У радіо. Ви не знаєте, як ви отримали тут! Я не повертаю вежу більше!
«Не пропустіть мене», - сказав Герман, і він знову відштовхнув руду в повітря.
Не пропустіть цей час. Щось з нього впав танк, і Гітлер, якось вийшов з нього.
Після того як знову привітав протиособистого шахти, гуерріла, барбекю дроту, болоти і страшні російські заморозки, Гітлер повернувся до Європи. Однак його дах повністю пішов, бо йому довелося сидіти так довго в баку з вареними капелями. Весь рік після цього інциденту, на згадці цистерни, піна з'явилася на губах, і очі стала досить дикою. І з Хайнцом, він мав боротьбу після цього. Я не знаю чому.