Список кіно, які повинні бути заборонені

Останнім часом я дивився популярні російські мультфільми на дозвілля і був захоплений ідеологічним змістом. З п'ятдесят робіт я бачив, я вибрав лише п'ять. Наприклад,

"Привіт, чекаю!"
На ділянці дуже просто. Маніш опнік-вовк в сім'ях штани і оксамитово, очевидно, особливе просте російська людина. Цей чоловік протягом двадцяти епізодів намагається ловити своєю пишною метою дівчину німфета з розумної сім'ї, зображений творцями анімаційного серіалу у вигляді «вирізати зайчиком» (популяр на заході «плечовий» символ спокуси). Людина в цьому мультфільмі зображений у вигляді дегенерату і кожен раз він знаходить себе в фолях від скручених осіб. Кожна серія обтягує своє тіло обов'язковою фізичною травмою, або примушенням, що викликає себе, в результаті полювання на тривалий німфет. На радянській реальності 70-80-х рр. весь карикатур – приручка на радянську реальність 70-80-х рр. – затінені дороги, на яких вовк робить його невдалим перебігом мрії; обтягнуті будівельні ділянки, де простий російський вовк відштовхує до тих пір, поки цей зайчик блукає до його об'єкту; фольги-поліцемени зображені у вигляді ступої зубних бобер тощо.
Я думаю, що це хвилювання.

Музиканти Бремена.
Визначте деструктивну діяльність неформальних юнаків. Ансамбль променевих хіппій був прийнятий як рольова модель. Для двох серій неформальна група співає пісні про радості рушійного життя так званих хітхікерів. У сюжеті - приїзд цих ударників у столиці, де за планом лідера банди, вони зняли юну дочку голови держави, позбавляючи як ліберти його престолу. Основними героями мультфільму є малини, які приховуються під масками життєрадісних тварин, представлених на аудиторію, як хороші друзі всіх дівчат і невиліковних революцій - супротивників монархії. Інші герої мають негативні характеристики. Цар, обраний Богом правителем держави, зображений як слабкий, слабко-молодий лідач, основним занепокоєнням якого не піклується про свою країну, але постійно їсти дієтичні яйця. Найвищі рейтинги армії зображені як комори, що працюють від банди неуспішних робарів. Северенний детектив представлений ідіотним детективом з штучним оком, а звичаї виїжджають бомби в будь-якому місці. Що таке карикатура?

Глин у фользі.
Улюблена плівка нашої ліберальної інтелігенції. Ділянка: клиног (символ російського лібералізму) в стані алкогольно-пружної поїздки, чітко страждаючи від «Корсаковського синдрому», блукає через ліс до його дачного ведмедя. І хоча ведмедя зображений правильним хорошими рисами звичайної російської людини, дуже прогулянкою їжака, що несе деякі «з'єднувачі гілочки» в подарунок росіянам викликає багато питань. Лікарі, що лікують хронічні алкогольні напої, добре знають одне з центральних галуциногенних образів «білого лиману» – образ білого коня, що з'являється в плавному стані пацієнта в пікі алкогольної інтоксикації. Зовсім досить, цей образ центральний до мультфільму, як це образ таємничого «утрьох», який допомагає героям не вилетіти в темній воді нічного лісу. І сама поведінка їжака, лякаючись від кожного дерева і листя до болю нагадує посталкогольні страхи хронічних п'яти. Я хотів би попросити творців, що це історія казки для дітей та чого способу життя вони просять крім спиртно-рудової тумани нашої роги інтелігенції?
Не запитайте.

«Три горщиків».
На перший погляд мультфільм про втрату сімейних цінностей. На жаль, про щось інше. Більше страшних.
Ось історія. Московський хлопчик з процвітаючої сім'ї відходить від дому і поселений у віддаленому селі з котом і собакою. Він проводить спільну субсистенційну економіку з ними, раптово отримує багатше, знаходячи скарбні груди (!), оживляє місцеві органи в особі представника російської поштової служби. Це, власне, мультфільм про те, як неповнолітній молодий чоловік знаходить щастя, залишаючи батько і матір, випадають з школи, ознайомтесь з однодумцями в відокремленій зоні, випадають з соціального і соціального життя і знаходячи своє нове ім'я. Його лояльні виконавці називають його «Дядько Fedor»! Як нагадувати вам нічого?
Опис типового опису тоталітарного секту. Є всі атрибути sectarian поведінки, крім основної - релігійної доктрини. Авторами мультфільму, створеного в атеністичні радянські часи, спробували розбити його якомога простіше. Але, по суті, він залишився на поверхні. Дядько Fedor sect worships a розмова птах!
До маленької кліщі – справжнє диво, що викликає дивовижність всім, хто зіткнувся з цією кваркою. В кінці друзі татарян, катовані голодуванням і суворим сільським життям, вирішили взяти з собою десперантний крок і відправити їх релігійний фетиш батькам хлопчика, і тим самим просвітити їх в сект. Згадайте останні слова матері «Дядько Fedor», за сюжетом мультфільму популярної співачки? «Якщо я був другим життям, то тут простоквашіно.» Один з російських поп-зірок фактично повторив її долю дещо пізніше, зв'язуючи себе з Vissarion sect.

"Віні-Поу"
Зображення ведмедя – фактичний символ поточної російської державності – представлений у вигляді безглуздої ліри, постійно їсти солодкі цукерки і привели дружбу з невеликою свинею. Уг!

Як короткий висновок, я далекий від звинувачення творців і дистриб'юторів цих мультфільмів захоплення ненависті і екстремізму, але досить побачити ці фотографії, як тільки зрозуміти тонкі нитки, на які всі ці цуцетки виворіт перед нашими дітьми.

Про нас