Париж Хілтон розкриває тюрма

Пари Хілтон, соціаліт, сказав, що вона була «приваблива» її 23-денного перебування на в'язниці «Людина жінки», але це «Годові шляхи незрівнянні». Ця любов релігійної партії дівчина розповіла в першу чергу після виходу з пристойного інтерв'ю з відомим телеведучим Ларрі Король на повітряній кулі CNN, повідомляє BBC.
Р

Хілтон сказав, що вона повинна бути менш веселою в клубах і почнеться "допомогти більш відповідально". Париж сказав, що вона хотіла знати, що вона пішла, додавши, що вона не заслугувала. «Я думаю, що покарання не відповідає злочинам, які я вчинив. Я не думаю, що я заслугував тюрма, Хілтон сказав під час тривалого інтерв'ю.

На нічнімари і клаустрофобія

У той час, коли її перебування в тюрмі вона мала панічні атаки і кошмари: партія дівчина здавалася, що хтось хотів потрапити в її клітинку і маїм її.

Крім того, через невеликий розмір приміщення, в якому соціалі звикли до просторих інтер'єрів проживала, вона розвивалася клаустрофобією. У своїй особистій щоденній щоденній і думав, що вона не була в тюрмі, але в іншому місці «спеціальний» місце. «Перші дні після повернення в клітинку були страшними, я не можу спати, - сказав він.

Незважаючи на труднощі в ув'язненні, Хілтон називає свій гіркий досвід «добрих» тому, що дізнався багато і навчився з нього. Про своє життя в соцмережах. А також писав ноти, які давали можливість «родити як журналіст». «Я відчув, як я почав новий життя: Я був в тюрморті мислення про те, що я був і хто хотів бути. Це означає більше, ніж багато людей думають. й

Згідно з ним, вона була значно допомогла листам, які отримали від своїх шанувальників, в тому числі американських солдатів, які працюють в Іраку. Досвід допоміг мені рости і розвиватися. Я отримав багато листів від матері, дочка яких затримала костюм. Я хочу бути хорошою моделлю ролі для них. "Я був здивований, що не були листи критики проти мене - я очікував, що", - сказав Хілтон.

Крім того, в той час як час послужіння, загибель готельної імперії постійно читає Біблію. «Ви не змогли принести свої книги в клітинку, але я замовив Біблію з бібліотеки тюрма», - сказала вона.

Вона сказала, що вона лікувала так само, як і інші в'язниці. Одяг та предмети інтер'єру в комірці також були стандартними - Паризький носовий помаранчевий пучок і скидання на ліжку поруч з туалетом, умивальником і невеликим столом, RIA Novosti ноти. Парафія пообіцяла в майбутньому відкрити реабілітаційний центр для жінок, які пройшли в'язниці.

На алкоголізмі і наркотики

Хілтон стверджує, що ніколи не пробували наркотики. Вона сказала, що вона повинна приймати сильні таблетки з дитинства. «Я страждаю від синдрому відвертої уваги, тому я призначав спеціальні ліки, так як я був 12», - сказав Хілтон. Сайт: www.doseng.org
Вона зауважила, що в тюрмі її хвороба «запалюється» з нею, так як людина з такою постановою діагнозу не обійтися без лікування, в тюрмі важко її «концентратувати», «важко бути», – зазначає КП.

Гість CNN відхиляв популярну віру, що він п'є багато. Хілтон заявив, що вона ніколи не була п'яною і що сталося з нею (дотримуючись п'яти) вперше. Вона сказала, що люди іноді роблять «красиві речі» і скажуть «красні речі». "На прикладі мене дивиться, коли я читаю в газеті, де я був десь, де я не був дійсно, я бачив з кимось я не міг бачити," вона додала.

Сім'я та діти

Один із результатів перебування у в’язниці, що вона збиралася одружитися і мати дітей. На жаль, прес робить великі історії з будь-яких відносин, тому це важко бути навколо мене. Але я хочу знайти когось, хто любить мене, не звертаючи увагу на все це. Я хочу велику сім'ю, багато дітей. Мапа Я одружився в наступну пару років, сказав він.

Наприкінці інтерв’ю Париж пообіцяв Ларрі Король і всіх глядачів телевізійного шоу більше не водити п’яні.