1597
Історія з Генріа Цісінгера.
Генрі Цісінгер колись запитав:
до Що таке дипломатія?
Kissinger відповів:
- Ой! Це універсальний єврейський метод! Додайте мені приклад:
Ви хочете, щоб метод трансферної дипломатії дочку Маррі Rockefeller до простого хлопця з російського села.
до Яким чином?
- Дуже простий. Я збираюся до російського села, шукаю простий хлопець.
І запитав:
до Ви хочете замазувати американський єврей?
Він мені:
- Чому? У нас є багато дівчат.
Я буду.
- Я. Але вона дочка мільярдера!
Він:
- Ой! Він робить різницю...
... Тоді я ходжу в Швейцарія для зустрічі з дошкою і я кажу,
до Ви хочете Сибірський чоловік як президент?
- Уг, банк каже мені.
до Якби він був сином Рокефеллера?
- Ой! Що, безумовно, змінює речі. й
Я збираюся додому в Rockefeller і я кажу,
до Ви хочете мати російська людина, як ваш син-в-право?
Він мені:
до Що ви говорите, кожен в нашій сім'ї є фінансистом?
Я буду.
до Президент швейцарського банку.
Він:
- Ой! Це відмінність! Суші! Приходьте тут. Знаходиться в казку. Це президент швейцарського банку!
Сузі:
- Фі. Всі ці фінанці є faggots або faggots!
І кажу:
- Так! Але це велика сибірська людина!
Вона:
- Ох-Ох-Ох! Це робить різницю.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Генрі Цісінгер народився в 1923 році; американський штатсман, дипломат і експерт з міжнародних відносин. Національний радник з питань безпеки 1969-1975 та Секретар Державного 1973-1977, лауреат Нобелівської премії ім. Миру 1973. У 2002 році Генрі Цісінгер звернувся до списку топ 100 світових інтелігенцій.
У 2011 році Генрі Цісінгер був 88-річний. Однак, в такому венозному віці, він має заздрість сане і прекрасно живо розум, промовляючи політичні ідеї і просто цікаві думки.