Смішні котирування від пояснювальних нот після аварії

Аварія трапилася тому, що застрахована людина поїхав у мене з незламною кінною силою.
Я хотів би вдарити гальма педаль, але я не знайшов його.
У зв'язку з тяжкими пошкодженнями, мотоцикл, і я повинен бути Так, я побіг на пішоходів.
Але його провина підтверджується тим, що це сталося до нього.

Пішоходів по дорозі, якби він працював. Я мав активно маневрувати в нього.

Я був на дорозі. На правій і лівій дорозі було багато автомобілів. Я не знаю, куди ввімкнути, тому я збитий на авто перед і назад.

Ваші аргументи смішні. Для таких витівок, знайти кого-небудь павук, ніж мене, хоча ви навряд чи знайдете його.

Я їздив на правому провулку Herzogstrasse до Koenigsplatz на швидкості близько 40 км/год. Поки дитина стрибала в дорогу і гальмувала. Водій після того, як я вирішив скористатися цією і збитою в мене.

поліцейський замовив мене, щоб зупинитися і поїхав в поле.

Я бачив, що Пішоходів не знаю, що спосіб піти і перебігти над ним.

При вході в ліву чергу я пропустив, я збитий в овочевий обвал (Я був зливом літаючих бананів і апельсинів!), після чого з'ясував поштову скриньку, що стоїть на боці дороги, після чого я кинувся в наплавну смугу, я рамав два парковані автомобілі і впав під схилами дороги. На жаль, я втратив контроль автомобіля.

Мій син не потрапив до будь-якої жінки. Він половив її. Мс. Стейн був поранений повітряним відтоком.

Моя велосипедна муфта від підніжжя, зрамлений паркований Porsche і поїхав без мене.

Я переправила вулицю. Автомобіль пішов на мене зліва. Я думав, що я ступила назад. Тексти пісень, а це означає: Але вона знову сталася. Коли я помітив це, я зробив два кроки вперед. Водій не відповів і продовжував їздити. І пішов він, я пішов, а потім потрапив мені.

На мій шлях додому, я поїхав мій автомобіль на паркан. Я тільки повідомляю, що для покриття пошкодження автомобіля, так як я зумів втекти сцену невикоректним.

Згідно з моїми оцінками, пошкодження коливається від 250 тис. до кварталу млн. євро.

У відповідь на мій лист 26 червня запитуючи рахунок-фактуру, ви по-справжньому назвали мене, що, разом з ім'ям Фрідріха, дає піднятися на дискримінацію підозр.

На перехресті я мав раптовий бут кольорової сліпоти.

Учасниця ДТП звернулася до мене без першого інформування мене про наміри.

Не був мені, що викликало нещасний випадок, це була молода дівчина в міні-спідниці, що ходить на тротуар! Якщо ви є чоловіком, це пояснення досить для вас, і якщо ви жінка, ви не будете розуміти нічого!

Пішоходіви себе на моєму автомобілі і зникли мовчки під колесами.

А до того, як я вдарив мені, що цей старий чоловік не зробить його на іншу сторону вулиці.

Невидимий автомобіль вийшов з ніде, збитий в мене і так само, як звано.

Через чотири роки водіння я впала на колесах.

На даний момент я хотів би вбити літа, я побігся над телеграфом.

Я побачила сумне обличчя пішоходів повільно проходячи, а потім вдарив мене в вітрове скло.

Поранений кінь перетинав дорогу без того, щоб не було перешкод!

Потерпілий автомобіль пішов зліва, потім прямо, потім пішов знову до тих пір, поки я остаточно міг збити в неї.

Моя піанцея продемонструвала копси, які працювали на сцені все, що ви хотіли бачити.

Я був водінням, тому я не міг бачити машину, що йде передній і вдарив мені наліво і вправо.

Зникли ноги в руці і зникли в кущі, не прокочуючи про своїх ран.

На дорозі в суїциді кинувся гай. Він зумів вбити себе за вартістю мого нового бампера.

Я їздив на машині. Попри те, що він почав зв’язатись один раз як «колір». Я не з'ясував, що він перетворився і збивався в нього.