2738
"Я завжди знаю, що я буду багатим. Я ніколи не сумнівав, що за хвилину. - Варрен Буффет.
Ця знаменита фраза приписана до чарівного американського мільярдера. З появою покраїнского професора живе в скромному будинку в Омаха і часто приводить близько в стару Honda, придбав 10 років тому на вторинному ринку за 700 доларів.
Автомобіль відображає ліцензійну пластину з написом «трифти», яка перекладається як «калькулятивний». За цим знаком майже будь-яка американка визначить, що це автомобіль Warren Buffett – найуспішніший інвестор та світовий багатий чоловік, який викличе «Покрова Омахи». У віці 6 років Буфет купив пакет Сока-Кола в магазині діда за 25 центів, а потім продається кожен з шести пляшок на 5 центів. Загальний дохід в результаті становить 30 центів і прибуток 5 центів. Отже, бізнес-бой зробив свій перший прибуток.
Ось сім порад для бізнес-переможців з найбільш успішного інвестора ХХ століття і одного з найбагатших людей світу:
1,1 км Милт – держава розуму
"Я завжди знаю, що я буду багатим. Я ніколи не сумнівав, що за хвилину. - Варрен Буффет.
2,2 км Успіх більше, ніж це.
більше банківського рахунку
«Коли людина живе на мій вік і має людей, які люблять його, це успіх». Неважливо, скільки грошей у сейфі. Це також важливо, щоб зробити те, що ви любите і зробити це добре. Я ніколи не зустрілася з успішними людьми, які не люблять. Життя таких людей є нездатними. й
3. У Витратити менше,
Що ви заробите
«Якщо ваш корабель витікає, краще використовувати енергію, щоб змінити корабель, ніж на патч отвори». - Варрен Буффет.
Ви не можете бути фінансово успішними, якщо ви не керуєте витратами. Warren Buffett відомий як модний спосіб життя, незважаючи на його багатоповерховий долар Він все ще живе в будинку він купив в 1958 році за $ 31,800 і приводить використовується Лінкольн.
4. У Не приймати споживчі кредити
Скоріше ви усвідомлюєте, що споживачизм – це соціальна чума сучасних часів, запалюється великими корпораціями, щоб зробити роботу для них, швидше можна відмовитися від зайвих речей. Тільки фольга купує сьогодні, що він може працювати тільки завтра. У зв'язку з тим, що протягом одного дня, ваш борг все ще залишиться.
5. Умань Виберіть правий тадол
«Час з людьми, які ви думаєте, краще, ніж самі. Це допоможе вам рухатися в правильному напрямку. - Варрен Буффет.
6. Жнівень Ігри для фольців
«Рулі No 1. Не втратити гроші. Руле 2. Не забудьте правило No1. - Варрен Буффет.
Білл Гейтс один раз визнав, що він часто парі з Buffett, але не більше одного долара.
7. Генерозити і благополуччя йти руками в руці.
«Чи не існує мільярдерів, я знаю, що гроші змінилися за визнання. Якщо вони були ідіотами до того, як вони багаті, то вони просто стали ідіотами з мільярдами. - Варрен Буффет.
Щоб мати більше, вам потрібно дати більше, говорить Warren Buffett, також відомий як philanthropist і щедрий benefactor. У 2006 році він пожертвував 30 мільярдів доларів на Фонд Білла та Мелінда Gates, найбільший внесок у благодійну історію.