имени Аршавін (4 фото)

У Ленінградській області живе коат Аршавіна. Не випадково. Відразу після народження його власники побачили на лівій стороні, накривають темним волоссям, білим числом «10». Його власники, фермери Владимир та Наталія, ведучі любителі Zenit, відомі футболісти та доля гравців.
Коли ми побачили цей малюнок, ми відразу пам'ятаємо про знаменитий нападник нашої команди Андрій Аршавін, це його номер!

р.

Коли прийшов час, щоб подати документи, козак повинен дати ім'я. Дитина була записана Аршавіном.
Він має власний VIP-центр, а з родичами він може говорити тільки через розділ. Молодий козачок не байдужий до козаків і готовий подарувати всім коханим.

У березні цього року в березні цього року з’явилася унікальна тварина з числом «10» на правій стороні в міні-зоо-резиденті Ленінграда Володимира. Гоат Ветка принесла роздягання - три невеликі кози.
Два з них були нормальними, але третя... Ми відразу побачили, що білий номер «10» з'явився на ніжному сірому покритті. Я не збираюсь нікелю. Я не знаю. Твіг звичайний сірий козок, ми ввели її до двох костюморів; як з передбачуваних батьків не було позначок.

Зазвичай кози, якщо власники не збираються залишити їх, щоб збільшити їх потомство, прокинуті у віці місяця.
«Ми відхиляли братів Аршавіна без загиблості, і ми вирішили захистити його», – каже Володимир. - Наче рідкісний екземпляр. Зростає коза і число «10» набуває більшого і чіткого. А що робити, якщо у нього є діти з цифрами?

Характер молодої кози Аршавіна є свого роду, апетит відмінний - він не пікийний, з'їдає все, що він подається. Але більшість всіх, він любить хліб, який його власник лікує періодично.
- Аршавін не buddy, але що жінка! - каже Володимир. Він тільки 9 місяців, і він вже стрибає на всіх наших кізках, навіть змащуючи свою матір. Саме тому ми зберігаємо його окремо. Але якщо ви приклеїте, ви забудете заблокувати ворота, ви будете відходити! А наш Аршавін не гірший, ніж його імена

В той час як молодий Аршавін - кучерявий молодий козячий - добре харчується, працює навколо ручки і дивиться на козячому. Щоб не йти на м'ясо унікальних власників домашніх тварин.
«Ми мали ідею подарувати нашим футболістам Аршавін Андрій Аршавін», - розповідає Володимир. Але він зайнятий чоловік, і де він тримає коза? Він повинен бути виглядати після того, як, скопіювати. І ми любимо наш вихованець. Начебто нам. Він відповідає своїй назві і любить харчуватися своїми руками.

Коментар фахівця - В'ячеслав Комов, біолог:
Я бачив цей козячий, винятковий тваринний. Це рідко буває в природі. Імовірно, існує випадковий розподіл генів, які впливають на забарвлення. Невідомо про те, що візерунок буде повторюватися в роздяганні.