Новорічні знаки і обряди

Головний новорічний знак говорить: як ви познайомитеся з Новим роком, тому ви будете витрачати його! Але варіації можуть бути різними.

Наприклад, напередодні Нового Року можна не вийняти сміття з будинку, тобто загнати і видаляти сміття, інакше не буде процвітання в будинку. Що про традиційне очищення? Ви можете запитати. Про те, що до Нового року на католицькому Різдвом Христовим творять доброї праці. Вам доведеться трохи почистити 30 грудня, а не 31 грудня!

Новорічний стіл повинен бути в кількості наповнених стравами, потім цілий рік в сім'ї буде досить багато. Не забудьте покласти хліб і посолити на ньому, який є символом благополуччя.

Намагайтеся відсвяткувати свято в новому одязі. Тоді буде хороший рік. Крім того, напередодні Нового Року з новим одягом протягом усього року вирушає в новий одяг.

Не можна без грошей на Новий рік. В іншому випадку вам буде потрібно цілий рік. Немає грошей на позичальника. Але сплатити борги перед святом в будь-якому випадку не рекомендується, а потім цілий рік і буде йти в боржників.

До всієї сім'ї сидять на новорічному столі, заплутавши ноги мотузками: потім ви будете жити разом цілий рік.

Під час хімейної боротьби необхідно обов'язково задавати тварину, яка за Східним календарем є майстер року.

Багато хто вірить, що після проведення новорічних свят вони залишать один рік. І тому вони прагнуть знайти компанію для себе, за принципом: рибальство і ракова риба! Принаймні сусід-алькаш Вася, який після другого напою поставить ніс в салат. Тексти пісень, а це означає: Позбавити мене: позбавлення від самотності не гарантується, але настрій на наступний рік буде зіпсований!

Що робити, якщо ви не можете відсвяткувати Новий рік?
Перш за все, зателефонуйте родичам, друзям і знайомим Вітаємо з прийдешнім святом. Як планувати свій новий рік. Якщо доречно, розкажіть, що ви самостійно. Ви можете отримати принаймні одне запрошення на відвідування.

Якщо гості не задоволені, не хвилюйтеся. Ймовірно, це не так погано, щоб бути самотніми, думаючи про результати минулого року і зробити плани на наступний. Приготувати скромний стіл, обов'язково мати шампанське і легкі закуски. Коли ви познайомитеся з Новим роком, ви можете піти на прогулянку, як кажуть, бачити людей і показати себе. Хто знає, можливо, диво буде з вами!

Детальніше

Ім'я * Будь-який, хто п'є останнього скла вина з пляшки на новорічному столі буде щасливим.

Ім'я * Якщо щось відбувається напередодні Нового року, то буде повторюватися протягом року.

Ім'я * Якщо на новорічному столі, то рік стане щасливим для всіх учасників свята.

Ім'я * Якщо 1 січня продавець дасть товар першим покупцем, значно поступається за ціною, то весь рік він буде мати успішну торгівлю.

Ім'я * Якщо ви веселилися на перший день Нового року, буде багато розваг в рік.
Особливу увагу варто приділити подіям, які відбуваються напередодні Нового року і в перший тиждень до Різдва.

Якщо напередодні Нового Року або на перший день Нового Року, промена кішка або собака попросить вас приїхати в будинок, це з причини. Ви не можете внести її в будинок принаймні годувати її. Ви будете удачі в наступний рік.

Чи є хто-небудь неправильний номер телефону або двері? Перед тим як говорити про те, щоб привітати його на свято.

Якщо перша людина, яку ви познайомитеся по вулиці після Нового року, людина принесе щастя.

Люди, які ви зустрічаєте, або люди, які ви зустрічаєтеся з 1 січня до 7, можуть відіграти важливу роль у житті.