Людина - таємниця!

Уранці вона супроводжувала свою роботу: обсмаживши свій сніданок, давала їй чистою сорочку, допомогла зав'язати краватку. Тексти пісень, а це означає: Він поцілунав мене добре, і побажав мене удачі. Я чекав для ліфтових дверей, щоб закрити і пішли прокидати дітей. Підняті діти, пославши їх, щоб мити і виїжджали на балконі, щоб хвилею своєї руки.

Ніна була стояча перед великим малюком, припаркована поруч з ним і левантно насильницька. Його обличчя був ніжним малиновим відтінком, він приваривість був спалюванням як макаковий ас. Боогей пішов з спиною до мене, але він ступав вперед і кинув колесо нашого автомобіля в ковтці. Система тривожної сигналізації, чоловік, бахрома, стояв на пару секунд, після чого побігли автомобільним боогім, а також накручують її на колеса. Кар'єра Бугаєва теж. На другий, тридцять сердитих чоловіків дивилися один на одного, після чого шахта згинається і занурюється з усіма його може. Я не лежаю - старший інженер, батько двох дітей, к.т.н., у дорогий костюмі і з коротким оглядом в руці, прокочував незнайому людину в шлунку перед свідками, які приваблювалися роаром автомобілів. Боогей згинають на деякий час, потім випрямляють, і з роумом висихають гілочки автомобілів, він кинув у чоловіка.

Моя мама! Що ми робимо? Хто зателефонувати? Моя кров збита! У широкому денному світлі! Як сплутаний по балкону, у мене діти щітають зуби і висихають з вікна, щоб щітка для тата. Наорав заблокував дітей на кухні і повернув в театр. Я боїв не за жарт - мій рукав вже був відірвав, мій богий зрілий фінгал (мійовик вийшов, щоб бути!). В той час як я був гордістю моєї міцності і спритності, боогі ковтати в обличчі і розбити його ніс. Що це? Ви, дитина! У мене є чавунна сковорода, тому я покажу вам, як боляче мій чоловік!

Проте шахта вже піднялася і змащувала боогі в паху - так само, як зникла потреба в каструлі. У разі, якщо я починав слухати голосно, що «тепер я зателефоную поліцію!» та «Зупинити бульшут, є діти!» Слова мали ефект - чоловіки розросли, обмінялися деякими фразами і, перебільшуючи, побили десь. Я дивився на них в куточок будинку, а потім практично непристойний - боогі тепер завершить чоловіка в кутку, поки ніхто не бачить! Що робити? Ісус, мені потрібна поліція! Але в той час вони прибувають, все буде над. Ми будемо раді! Дорогі діти залишатися в домашніх умовах - Наймолодші почали торкнутися з страхом, ліктя приготувала прийняти новини смерті улюбленого батька. Що таке? У широкому денному світлі люди загиблі і нічого не можна зробити. Ну, ні! Невірний хлопець атакував!

Я захопив м'ясницю і шукав мій чоловік вбивця. Вугілля кров'ю покрили очі, розпад і спрагу за помста заповнила душу. Зображення чоловіка, оздоблення з дитиною в сковорідному куті збивають від мене: дика жінка в роді над нею піжами, в тапочки на її босоніж і нав'язливий солод для м'яса в руках прогулялася рано вранці через московські алеї ...

Я побачила їх поруч з аркою, шахтою лежачи назад і кровотечею. Бугай сидить поруч зі мною і шок з сміхом. Я повільно кладаю руку з малетом і переїхали на істоту, що зробив мій дитячий будинок. Три... Два. Один.

О, Наташа! Поки мій чоловік сказав, що сидячи прямо і покласти голову назад так, щоб ніхто не протікає від носа, Вован, зустріти мене, це моя дружина. Наташа, це Вовка, купила квартиру під нами. Що ви робите тут? Я назвав на роботі, сказав я пізно - ми вирішили мати напій, щоб зустрітися. Бажаєте пиво?

Фреак. Якщо не за тюрма, вона загинула себе. М'ясо