Хлопці юних діточок [кільки]

Моя син Данія відвідала, де він був смажений суп і квасоля. Я запитав в домашніх умовах, якщо мені сподобалося. "Ев, грубо", - відповів він. "І господарі сказали, що ви оцінили." "Я був тільки чесною."
- Випробувано:
- Я закоханий.
- Хто?
Я не пам'ятаю.
- Ну, це не любов. Якщо ви любите її, ви думаєте про її весь час.
Я завжди думаю, що це ім'я?
Він просить, «Чи є сухі води? й
Ноп. Де ви чули це?
У кіно вони сказали, що стара жінка п'є сиру воду з цукром. Є також сухі води...
- Хто терапевт? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це хтось, хто носить важке, підніме насильство.
- Д/З, сердитися: "Школа, школа!" У школі тільки їдальня цікава ... і змінюється.
Говорить про шкільний день: Ілля вже сьогодні. З’ясуйте, що обов’язки не можуть боротися. й
«Я хочу, щоб я був зіркою», - розповідає Данила, на вулиці. - Ви можете побачити бункер.
- Вихід живлення. На першому, Danya rejoices:
до О, скільки грошей ми економимо!
Я бачу, що я не зможу дивитися серію:
- Чудовий дідусь!
- Повернувшись до нас. Обмазка:
до О, отримав стоматит.
================================================================================================================================================================================================================================================================
Його діти ще не, але знайомства розповіла про те, як його син розкинув всі іграшки навколо кімнати:
- Син, кладемо додаткові іграшки.
- Вони непотрібні. Необов'язкові, які потрібно відкинути. Що означає, що я не маю ніяких додаткових, якщо я не хочу, щоб відкинути його. Нехай вони лежать.